hren
 

Treće kolo Prve muške lige za košarkaše donosi prvu domaću utakmicu Ribole Kaštela. Nakon dva neuspješna gostovanja Kaštelani pred svojim navijačima dočekuju Sonik Puntamiku u subotu s početkom u 18:30 sati.

Dvorana na Sokolani u Kaštel Sućurcu ove će subote prvi put biti ispunjena domaćim navijačima u novoj sezoni. Kvalitetna zadarska momčad sastala se s Kaštelanima u pripremnom razdoblju te je ostvarila pobjedu. U prvenstvu imaju učinak od jedne pobjede i poraza, dok Ribola prvu pobjedu tek treba ostvariti.

Pred samu utakmicu na službenoj stranici kaštelanskog kluba trener domaćih Luka Žitko i kapetan momčadi Toni Biočić izjavili su sljedeće:

„Raspored nam je dodijelio domaći teren tek u trećem kolu i vjerujem da ćemo na njemu pokazati puno veću agresivnost nego je to bio slučaj na protekla dva gostovanja. Još nemamo pobjedu zahvaljujući i manjku koncentracije u oba smjera na prethodnim utakmicama. Cijeli tjedan se mučimo sa izostancima igrača zbog ozljeda, ali svejedno vjerujem u pozitivan ishod ovog susreta. Ujedno se nadam da će to biti i početak naše serije domaćih pobjeda“, kazao je Žitko.

„U ovom susretu nas isključivo zanima pobjeda, sve ostalo je u drugom planu. Krenuli smo u sezonu sa klupskim ciljevima koji nisu vezani isključivo uz rezultat, već pokušavamo stvarati nešto za dulju budućnost i mislim da smo zaista na dobrom putu. Međutim, nakon dva uvodna poraza, u subotu sve to moramo ostaviti po strani jer su nam bodovi neophodni. Pozivam gledatelje da nas podrže u što većem broju, dobra podrška s tribina sigurno bi nam puno pomogla“, poručio je Biočić.

3. kolo:
Zapruđe – Pula 1981
Ribola Kaštela – Sonik Puntamika
Rudeš – Đakovo
Universitas – Agrodalm
Dubrovnik – Dubrava
Jazine Arbanasi – Kvarner 2010


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij