hren
 

TURNIR U SOLINU
Dvorana na Bilankuši u Solinu ovog je vikenda ugostila mlade judaše u konkurenciji limača, djece i mlađih kadeta na 27. judo turniru Croatia open, a među 142 natjecatelja iz 11 klubova ogledali su se i judaši kaštelanskih judo klubova, a uz više medalja različitog sjaja, ekipi JK Kaštela pripao je pehar za ekipno prvo mjesto.

Do ekipnog prvog mjesta JK kaštela stigao je zlatnim medaljama koje su osvojili Nina Arambašić, Nika Mujan i Antonio Barada u kategoriji U10 te Leonarda Butir, Tonka Hrga i Nikola Svalina u konkurenciji U12.
Srebrne medalje osvojili su Roza Batinović u U10 te Duje Buzov i Martina Tucaj  u konkurenciji U12.
U JK Kaštela s ovog je turnira stiglo čak 10 brončanih medalja, a osvojili su ih Iva Erceg, Toma Vujić, Sara Rubelj i Luka Ukić među judašima u U12 te Andrija Ljubić, Marija Škopljanac, Antea Vidić, Ivana Grgurević, Jelena Škopljanac  i Lucia Vržina u najmlađoj konkurenciji.
Dvoje judaša, Daniel Ćorvila i Petar primorac ostvarilo je plasman na peto mjesto

JK Dalmacijacement na ovom je turniru nastupio s manjim brojem natjecatelja i to u konkurenciji najmlađih U10, a njihov skor bile su i tri brončane medalje koje su osvojili Matej Milun, Melani Radić i Patrik Blažević, dva peta mjesta Ivana Polića i Gabrijela Čeme te sedmo mjesto Ante Eleza.

Foto: JK Kaštela


KOMENTARI: