hren
 

Ovog vikenda po rasporedu je drugo kolo odbojkaške Superlige za seniorke i seniore. Mladost Ribola Kaštela odigrat će prvu utakmicu nakon što su prošlo kolo pauzirali zbog odgode, dok će Kaštela Cemex i Marina Kaštela tražiti iskupljenje za poraze na samom početku prvenstva.

Aktualni hrvatski doprvak iz Kaštela prvi put će ove sezone stati na parket u drugom kolu Superlige. Prošlog tjedna iskoristili su odgođenu utakmicu za prijateljski ogled s Budvom, a sada su se kockice posložile za prvi pravi test protiv Siska. Sisak je dobro poznata momčad koja se dugo nalazi među najboljih osam klubova u državi, ali protiv kaštelanske Mladosti jako rijetko dolaze do bodova. Prilično pomlađeni Kaštelani svoje će prve bodove tražiti u subotu u 18 sati u dvorani Brezovica, a sudit će Miroslav Milinović i Toni Bingula.

2. kolo:
HAOK Mladost – Rovinj
Sisak – Mladost Ribola Kaštela
Split – Rijeka
Mursa Osijek - Centrometal

Superliga (seniorke)

Ekipa Olimpika ponovo je u dvorani u Kaštel Starom. Nakon što su prošli tjedan s iznenađujućih 3:0 svladali Marinu Kaštela, ove subote s početkom u 19 sati sastat će se s Kaštela Cemexom. 'Malene' su u prvom kolu izgubile od jake Mladosti, ali zato protiv ove druge zagrebačke ekipe itekako mogu parirati. Utakmicu sude Milan Rajković i Dalibor Tota.

U subotu u 18 sati dvorana škole na Ravnim njivama bit će mjesto odigravanja susjednog derbija između OK Brda i Marine Kaštela. Splićanke su se nakon dugo vremena pojavile u prvoj ligi, ali već nakon prvog kola i poraza od Rijeke uvidjeli su da će im biti jako teško. Sada stižu prošlogodišnje doprvakinje koje žele isprati gorak okus poraza iz prvog kola. Utakmicu sude Ante Jukić i Marija Jakovac.

2. kolo:
Kaštela Cemex – Olimpik
Brda – Marina Kaštela
Enna Vukovar – Rijeka
HAOK Mladost - Poreč


KOMENTARI: