hren
 

Dvorana na Sokolani u Kaštel Sućurcu u nedjelju će biti obilježena rukometom – Ribola Kaštela u 18 sati igra 3. kolo 1. HRL protiv Karlovca, a nakon toga Marina Kaštela dočekuje Zadar u susretu 2. kola 2. ŽHRL – jug.

Nakon tijesnog poraza u Buzetu, Ribola Kaštela okreće se prvom domaćem susretu – u dvoranu na Sokolani u Kaštel Sućurcu stiže momčad Karlovca. Riječ je o novoj momčadi ovog ranga koja se na odličan način predstavila u prve dvije utakmice u kojima je ostvarila dvije visoke pobjede. Prvi veći test imat će protiv Kaštelana koji spremno dočekuju ovaj dvoboj te na najbolji način žele stati na bodovni i pobjednički kolosijek. Utakmica je po rasporedu u nedjelju u 18 sati.

3. kolo:
Split – Kozala
Dubrovnik – Hrvatski Dragovoljac
Trogir – Buzet
Ribola Kaštela – Karlovac
Metković Mehanika – Solin
Biograd – Mornar Crikvenica

2. HRL – seniorke

Rukometašice Marine Kaštela na svom parketu ove nedjelje dočekuje ekipu Zadra. Mlade Zadranke već su u svom prvom nastupu ove sezone osjetile dominaciju Petasonki koje su odmah pokazale da se žele što prije vratiti u prvu ligu. Marina Kaštela zadržala je najvažnije igrače te na temelju iskustva i znanja kreću po prve bodove. Utakmica je po rasporedu u nedjelju u 20 sati.

2. kolo:
Hoteli Makarska – Sinj
Trogir 58 – Orkan
Petason Vranjic – Metković
Marina Kaštela - Zadar


KOMENTARI: