hren
 

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA
Nakon teškog prošlotjednog kola kaštelanski predstavnici u Županijskoj ligi ovog vikenda imaju nešto lakšu zadaću. Sva tri kluba igraju u subotu u 15:30 sati, s tim da je Gošk jedini u ulozi domaćina.

Gomiličani imaju 'treću sreću' kod kuće da ostvare prvu prvenstvenu pobjedu. Za sad imaju podjednaki omjer rezultata i golova, nelošu statistiku obrane pokvario je prošlotjedni potop u Tučepima. U subotu dočekuju Mladost iz Prološca, poznata 'mušterija' koja je rijetko sa stadiona SC Jure Bakotića odlazila s bodovima. Premda još u problemima s ozljedama, Gošk se nada zadržati takvu seriju.

Jadran (KS) trenutno se nalazi u najboljoj poziciji od kaštelanskih predstavnika. Poraženi su samo jednom, a bodovno su u priključku za vodećom Slogom. Sada ih čeka neugodno gostovanje u Makarskoj gdje će njihova za sad popustljiva obrana imati pravi test pored domaćeg napada koji prosječno zabija dva gola po utakmici.

Najlakši zadatak na papiru ima Val, no njihova mladost treba još sazrijeti u ovoj ligi. Prigoda za rast samopouzdanja imaju u Srinjinama protiv Poljičanina 1921, koji je prošle sezone nakon dugo vremena izborio viši rang. Za sada imaju samo jednu pobjedu te čak osamnaest primljenih pogodaka.

6. kolo:
Subota, 6.10.2018.,15:30
Zmaj (M) – Jadran (KS)
Gošk – Mladost (P)
Vinjani – Jadran (T)
Poljičanin 1921 – Val
Omiš - Osk

Nedjelja, 7.10.2018., 15:30
Postira Sardi – Omladinac, 15:15
Sloga (M) - Orkan


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij