hren
 

S pobjedom u džepu na početku sezone rukometaši Ribole Kaštela ovog vikenda odlaze na još jedno gostovanje – u Buzet. Pozornost 2. kola plijenit će susjedni derbi Solina i Trogira. A s prvim vikendom u listopadu kreće i 2. HRL za seniorke, Marina Kaštela otvara u Sinju.

Buzet i Ribola Kaštela uspješno su otvorili sezonu – pobjeda na kontu s +5 gol razlikom. Sad će međusobno odmjeriti snage te će, u najvjerojatnijem scenariju, jedna momčad nastaviti pobjednički niz. Buzet se ovog ljeta pojačao s dva premijerligaška igrača, a o njihovoj kvaliteti najbolje govore rezultati iz protekle divje sezone. Posebno se odnosi na statistiku domaćih utakmica po kojoj su zadnji poraz na svom parketu doživjeli u travnju 2017. godine.

„Tradicija govori da se u Buzetu teško dolazi do bodova, ali ona postoji da bi se rušila te se nadamo da ćemo prekinuti taj fascinantan pozitivni niz domaćina“ – rekao je trener Bujas uoči susreta.

Utakmica je po rasporedu u subotu u 19 sati u sportskoj dvorani u Buzetu.

2. kolo:
Kozala – Biograd
Karlovac – Split
Solin – Trogir
Buzet – Ribola Kaštela
Mornar Crikvenica – Dubrovnik
Hrvatski Dragovoljac – Metković Mehanika

2. HRL – seniorke

Rukometašice Marine Kaštela stavit će svoje pripreme na kušnju u Sinju gdje ih čeka utakmica prvog kola 2. HRL – jug. Obje ekipe prošle su sezone bile u samom vrhu, no tada je Dalmatinka nadmoćno osvojila ligu. Očekuje se da će ponovno konkurirati za drugo i treće mjesto, a glavni favorit za naslov jest Petason Vranjic koji se u ligu vratio nakon neuspješnog 'izleta' u prvoj ligi. Utakmica je po rasporedu u subotu u 15 sati.

1. kolo:
Sinj – Marina Kaštela
Zadar Petason Vranjic
Metković – ŽARK Split
Orkan – Hoteli Makarska


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij