hren
 

NAJAVA PRVOG KOLA
Košarkaši parketi ugrijali su se na radnu temperaturu – počinje Premijer liga i Prva muška liga. Ribola Kaštela natječe se u Prvoj muškoj ligi, a u prvom kolu gostuje kod splitskog Universitasa.

Prije dvije godine kaštelanska se košarka vratila upravo u tadašnjoj A1 ligi. Većina klubova u tom rangu pravi društvo Kaštelanima ove sezone, a s pripremljenim rosterom i pokazanim igrama klub se nada dobrim rezultatima.

'U sezonu ulazimo s tri nova igrača (Vručinić, Bilandžić, Marasović), a od igrača iz prošle sezone tu su Rašetina, Roso i povratnik Biočić. Ovih nekoliko prijateljskih utakmica koje smo igrali s direktnim konkurentima, pokazale su nam u kakvom se stanju trenutno nalazimo i na čemu trebamo još raditi. Nismo imali baš previše vremena za zajedničke treninge i to nam je najveći problem, nadam se da ćemo do početka prvenstva uspjeti poraditi na taktičkim detaljima tako da izgledamo što je moguće uigranije. Nadam se jednoj "mirnijoj" sezoni, a ako nam se ukaže prilika za nešto više, naravno da ćemo to pokušati iskoristiti. Međutim, prije svega nam je cilj i nadam se da ćemo uspjeti isprofilirati nekoliko naših mladih igrača (Krešić, Vidović, Sanader, Đirlić) jer nam na tome počiva budućnost kluba“ – rekao je uoči utakmice trener Ribole Luka Žitko.

U tom ambijentu u nedjelju kreću prema splitskim Gripama gdje će odigrati prvu utakmicu protiv Universitasa s početkom u 16 sati.

1. kolo:
Đakovo – Kvarner 2010
Jazine Arbanasi – Pula 1981
Rudeš – Dubrava
Zapruđe – Agrodalm
Dubrovnik – Sonik Puntamika
Universitas – Ribola Kaštela


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij