hren
 

Početak listopada rezerviran je za otvaranje novog prvenstvenog nadmetanja najboljih hrvatskih odbojkaških klubova u muškoj i ženskoj konkurenciji. I dok je dvoboj zagrebačke i kaštelanske Mladosti odgođen zbog obveza u Europi, kaštelanske odbojkašice kreću s prvim kolom.

Već na samom početku prvenstva odbojkašice Kaštela Cemexa osjetit će novu snagu aktualnih prvakinja HAOK Mladosti. S vidno jačim budžetom Zagrepčanke love trostruku krunu, a pokušat će napravit iskorak i u Europi. 'Malene' su uglavnom ostale u istoj 'klapi', a cilj je biti među prve četiri ekipe na kraju prvog dijela natjecanja. Utakmica je po rasporedu u subotu u 18 sati u dvorani Dom sportova u Zagrebu.

Marina Kaštela u novu će sezonu s pomlađenom ekipom pokušati napasti Olimpik. Tokom ljeta najviše je odjeknula vijest o odlasku najboljeg libera lige Nikoline Božičević, no u bazenu kaštelanskog talenta mogli bi vidjeti potencijalnu zamjenu. Već prošle sezone trener Milorad Krunić davao je priliku mlađim igračicama koje su skupile nešto seniorskog iskustva, a ove sezone ta bi brojka mogla narasti. Utakmica je po rasporedu u nedjelju u 17 sati u dvorani u Kaštel Starome.

A dok se prvenstvene utakmice odigravaju, da forma Mladosti Ribole Kaštela ne miruje pobrinula se uprava kluba koja je organizirala dvije prijateljske utakmice s Budvanskom Rivjerom. Prva će se odigrati u petak, 5. listopada u 17:30 sati, a druga u subotu, 6. listopada u 10:30 sati u dvorani u Kaštel Starom.

1. kolo:
HAOK Mladost – Kaštela Cemex
Poreč – Enna Vukovar
Rijeka – Brda
Marina Kaštela - Olimpik


KOMENTARI: