hren
 

Ovoga vikenda nastavlja se bitka u 1. Županijskoj ligi. Svi kaštelanski predstavnici igraju u subotu, Jadran i Gošk u domaćim ulogama, dok Val gostuje kod Vinjana.

Od kaštelanskih klubova trenutno najbolje ide Jadranu iz Kaštel Sućurca. Dvije uvjerljive pobjede na početku na moment je pokvario težak poraz u prošlom kolu, no bez obzira na to i dalje dobro stoje na otvaranju sezone. U subotu u 16 sati na njihovom terenu gostuje Mladost iz Prološca koja tek lovi rezultatski zalet – samo jedan bod u tri susreta nisu poželjan učinak.

U isto vrijeme Vinjani Donji bit će odredište Valu. Poljuljani klub s novoizabranom upravom tek počinje stajati na noge, a utjecaj novog trenera Valente osjetio se već u prvoj utakmici u kojoj su izvukli remi nakon što su tri puta lovili zaostatak. Izrazito mlada momčad ima mjesta za napredak pa se prije svega treba naoružati strpljenjem, no svakako će biti zanimljivo vidjeti kako će reagirati protiv Vinjana koji su u tri utakmice zabili samo jedan gol.

U sat vremena kasnijem terminu Gošk će dočekati Orkan. Još jedna momčad koja se, poput Vinjana, muči na samom početku. Gol razlika od 1:6 i nula bodova drže ih pri dnu ljestvice, no u ranoj fazi natjecanja to još nije presudno. Gošk još čeka prvu pobjedu na terenu pa po nju kreću u ovoj utakmici u Kaštel Gomilici s ulogom favorita na leđima.

4. kolo:
Subota, 22.9.2018.,16:00
Zmaj (M) – Omladinac
Jadran (KS) – Mladost (P)
Vinjani – Val
Poljičanin 1921- Omiš
Gošk – Orkan, 15:00h

Nedjelja, 23.9.2018., 16:00
Sloga (M) – Osk
Postira Sardi – Jadran (T), 16:30h


KOMENTARI: