hren
 

ZA SVE UZRASTE
Judo klub Dalmacijacement u Kaštel Sućurcu, vrši upis novih članova, a tom prigodom pozivaju dječake  i djevojčice svih uzrasta da se pridruže jednoj od najuspješnijih judo ekipa u Hrvatskoj.

- Iskoristite mogućnost da vam dijete provodi tjelovježbu od dva do tri puta tjedno u zdravoj atmosferi i uz kvalitetan rad naših stručnih trenera. Judo osim fizičke spreme i koordinacije utječe i na psihološku stabilnost, ustrajanost, samokontrolu, samopouzdanje... Unicef je proglasio judo najboljim sportom za djecu od 3 do 18 godina – navode u svom pozivu iz JK Dalmacijacement, naglasivši da djeca tijekom prvog tjedna, koji je besplatan, mogu iskušati sviđa li im se ovaj sport ili ne te odustati ili nastaviti s treninzima.

Upisi u klub vrše se tijekom treninga, svakim radnim danom od 18.30 do 21 sat.

Ujedno JK Dalmacijacement vrši upis djece u dobi od 4 do 7 godina u judo vrtić. Upisi se mogu obaviti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18.30 do 21 sat te utorkom i četvrtkom od 17.30 sati do 18.30 sati.
Upisi novih članova kao i upisi u judo vrtić obavljaju se u dvorani za treninge na adresi Ulica dr. A. Alfirevića 26 u Kaštel Sućurcu.

Više informacije možete dobiti pozivom na brojeve mobitela 095 50417 23 Josip Barić i 098 940 66 53 Hrvoje Delaš.


KOMENTARI: