hren
 

Uz jednu odgođenu utakmicu odigrano je i 6. kolo 'Divlje lige' na male branke. Croatia Blizna za sada je jedina neporažena ekipa a s novom pobjedom, ovog puta nad lukšićkom ekipom Botempo i dalje su vodeća momčad lige. Bila je to utakmica dvaju neravnopravnih protivnika, prilika da se raspucaju svi igrači iz ekipe Croatia Blizna, tako su po dva pogotka postigli Toni Matijević, Marin Stanković, Robert Tadić i Marko Jelić a Josip Grbešić postigao je jedan pogodak. Visoki poraz Botempa donekle su ublažili trostruki strijelac Andrija Kovačev i Luka Vrdoljak.

U derbiju kola, internom derbiju dviju ekipa kojima skoro svi igrači rade na našem aerodromu pobjedu je odnijela mlađa ekipa Auto Kelić sastavljena uglavnom od sezonaca te tako nanijela starijoj ekipi Zračne Luke prvi poraz. Bila je to utakmica visokog rizika i povišenog naboja pa niti sucu Anti Listešu nije bilo lako, pogotovo imajući u vidu da i on radi kao sezonac na aerodromu. Mlađa ekipa Auto Kelić ušla je u utakmicu s više energije i želje za pobjedom, a rani pogodak Hrvoja Pelivana unio je nervozu među redove iskusnih igrača Zračne Luke što se može vidjeti i po tome da je i drugi pogodak ekipe Auto Kelić u stvari autogol Josipa Stude. Nervozu u redovima Zračne Luke početkom nastavka još jednim pogotkom iskorištava Hrvoje Pelivan najbolji igrač Auto Kelića. U tom momentu izgledalo je da je utakmica već riješena, međutim najprije Tomislav Plejić a malo kasnije i Josip Buzov dovode Zračnu Luku samo na pogodak zaostatka. Do kraja utakmice igrači Zračne Luke pokušavali su barem izjednačiti ali pogodak Mile Vujeve otklonio je svaku sumnju oko konačnog pobjednika ove utakmice.

Na krilima raspoloženog Ivana Rajića, strijelca četiriju pogodaka te vodećeg strijelca lige ekipa CB 'Gabine' s pola snage pobijedila je mladu ekipu CB 'Virusa'. U utakmici u kojoj se pobjednik znao od samog početka, na poluvremenu je već bilo 4:0 za momke s Gabina, raspoloženom Ivanu Rajiću s po jednim pogotkom pridružili su se Nikola Dolić i Marin Čondić. Pogotke za CB 'Virus' postigli su Matej Maretić (2) te Duje Aleksić.

Sipa i bobići nastavljaju s pobjedama, do četvrte pobjede za redom došli su protiv mlade ekipe Tehnograda koja je pružila jako dobar otpor iskusnoj trogirskoj ekipi. Naime, veći dio prvog poluvremena zahvaljujući pogocima Tonija Đelalije i Josipa Čavke mladi Štafilićani vodili su s 2:0. Međutim, pogoci Ante Cvitanovića krajem prvog te Ivana Čokare početkom drugog poluvremena vraćaju utakmicu na početak. Štafilićani se nisu prestrašili, hrabra i otvorena igra ponovo ih je dovela u vodstvo zahvaljujući drugom pogotku Tonija Đelalije. Nažalost, vodstvo Štafilićana nije dugo trajalo, prevagnulo je iskustvo ekipe Sipa i bobići, najprije Ivan Čokara svojim drugim pogotkom izjednačuje a konačan, završni udarac mladoj ekipi Tehnograda u završnici susreta s nova dva pogotka zadao je Ante Cvitanović te Marin Drobičić.

Utakmica Bile stine -- Day&night club 'Focus' odgođena je na zamolbu ekipe 'Focusa' koja nije imala dovoljan broj igrača za započeti utakmicu.

Zaostala utakmica 6. kola Bile stine -- Day&night club 'Focus' te utakmice 7. kola igraju se u dva dana:

Utorak, 18.09.2018.

20:15   Bile stine -- Day&night club 'Focusa'   (odgođena utakmica 6. kola)
21:10   Botempo -- Zračna Luka Split-Kaštela
22:05   Auto Kelić -- CB 'Virus'

Srijeda, 19.09.2018.

20:15   Day&night club 'Focus' -- Croatia Blizna
21:10   Tehnograd -- Bile stine
22:05   CB 'Gabine' -- Sipa i bobići


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij