hren
 

U nedjelju 16. rujna završio je Hajdukov nogometni kamp koji se održao u Kaštel Gomilici u suradnji sa NK Goškom. Nakon četiri dana čak 42 polaznika imalo je priliku upoznati metode rada najpoznatijeg dalmatinskog kluba.

Nasmiješena i radosna lica djece u Kaštel Gomilici najbolji je pokazatelj značenja nogometnog kampa splitskog Hajduka. Polaznici su imali priliku upoznati se s načinom rada Hajdukove akademije kroz treninge, druženje, kvizove, predavanja, i odigrati završni turnir. Hajduk je za najmlađe priredio i iznenađenje, naime, Hamza Barry i Michele Šego svojim su dolaskom razveselili prisutne.

Svaki dan uz treninge djeca su imali i prigodni program. Prvi dan su se fotografirali, drugi dan imali predavanje i kviz na temu „Hajduk kroz povijest“. Treći dan održano je novo predavanje i kviz na temu „Zdrav život sportaša“, a četvrti dan završni turnir.

Oba kluba izjavila su da su dojmovi iz Kaštel Gomilice više nego pozitivni te da je za djecu ovo nezaboravno iskustvo. Zadovoljni su i treneri Robert Jurica, Dean Tomić, Ante Puljiz, Roko Kurtović i Mateo Bebić koji su provodili vremena s djecom i među njima tražili talentirane nogometaše.

Kao podsjetnik na ovo iskustvo svi polaznici dobili su diplomu, a oni najbolji zaradili su ulaznicu za probu u službenim kategorijama Hajdukove akademije.

Foto: Luka Ištuk


KOMENTARI: