hren
 

STRIZIĆ PREDSJEDNIK, VALENTA HAJDUK TRENER
Ono što se dugo čekalo i nagoviještalo stiglo je kao potvrdna vijest – nogometni klub Val ima novog predsjednika i trenera. Na sjednici izvanredne skupštine HNK ‘Val’ prošloga je tjedna izglasan predsjednik Uprave kluba, Upravni odbor i Nadzorni odbor. Tek danas uspjeli smo dobiti detaljnije informacije od novog predsjednika Vinka Strizića, inače poduzetnika iz Kaštel Novog.

„HNK ‘Val’ izvršiti će se velike promjene u menadžmentu kluba kako bi se stvorile pretpostavke za kratkoročni, srednjoročni i dugoročni razvoj nogometnog kluba uz permanentno poboljšanje uvjeta za rad sa najmlađima. Prosperitet kluba će se temeljiti na ’našoj dici’ koja bi se sportski i pedagoški profilirala u školi nogometa HNK ’Val’“, kazao je Strizić.

Pritom je potvrdio da će u novom mandatnom razdoblju od četiri godine broj članova upravnog odbora biti sedam članova umjesto dosadašnjih petnaest.
Pored predsjednika, u Upravnom odboru izabrani su Jure Lučić u svojstvu dopredsjednika, tajnik Ivan Grbeša, sportski koordinator Ivan Rajčić, koordinator Uprave kluba sa roditeljima čija djeca treniraju u klubu, zatim Mario Šego, voditelj tehničko-sigurnosnog servisa, Ivica Radunić te Ignacio Radunić, predstavnik veterana i simpatizera HNK ‘Val’.
Predsjednik Nadzornog odbora je Ivan Gotovac, a Marko Tešija i Tonči Šilović članovi Nadzornog odbora. Voditelji mlađih i starijih mališa bit će Mario Bašić i prof. Stipe Jurčević. Voditelj mlađih pionira bit će Ivica Alajbeg, voditelj pionira biti prof. Andrija Ivić, a voditelj kadeta i juniora bit će Alen Gavranić.

Predsjednik je potvrdio trenera koji će trebati pomoći Valu u borbi za trenutni ligaški status. Riječ je o Stipi Valenti Hajduk koji je do sada trenirao dvanaest dalmatinskih klubova od kojih je neke uveo u veći rang natjecanja.

Ovime je ispisana nova stranica povijesti kaštelanskog kluba čije je stupove potresao odlazak dosadašnjeg predsjednika i cijele uprave, kao i kompletna seniorska momčad. Budućnost za klub postoji, treba samo čekati koliko će novi vjetrovi uspjeti dignuti Val.


KOMENTARI: