hren
 

Treće kolo 1. Županijske lige donosi nam još jedan kaštelanski derbi, ovaj put između Vala i Goška, koji će se odigrati u subotu u 16:30 sati. U isto vrijeme u Tučepima se sastaju dva Jadrana.

Kaštelanski derbiji možda nemaju više onog starog značaja, ali i dalje plijene pozornost. Poseban naglasak ovog derbija Vala i Goška valja staviti na kaštelansku mladost. Goškovci se već drugu sezonu fokusiraju na kaštelanske snage, dok je Val trenutno najmlađa momčad prvenstva, gotovo svi igrači ponikli su iz njihove škole. Gošk je na pola učinka trenutno, s tim da su na terenu doživjeli dva poraza – eto razloga za zabrinutost. Ništa bolje ne stoji Val, no pored rezultata kojeg treba čekati valja svratiti pozornost na činjenicu da je veliki broj sadašnjih i bivših juniora dobilo priliku zaigrati za seniorsku momčad.

Trenutno vodeća momčad prvenstva Jadran (KS) gostuje u subotu kod svog imenjaka. Tvrda obrana subotnjeg domaćina u dvije utakmice nije primila ni jedan gol, ali nije ni zabila pa kad se sve zbroji na dobro dođe. S druge strane, Jadran se na početku sezone prilično raspucao, a nastavak pobjedničkog niza sa samopouzdanjem očekuju i u trećoj utakmici.

3. kolo:

Subota, 15.9.2018., 16:30h
Poljičanin 1921 – Zmaj (M)
Omiš – Sloga (M)
Osk – Vinjani
Val – Gošk
Jadran (T) – Jadran (KS)
Mladost (P) – Omladinac

Nedjelja, 16.9.2018., 16:30h
Orkan – Postira Sardi


KOMENTARI: