hren
 

JUNIORI U SOFIJI
Dvoje mladih judaša JK Dalmacijacement, Katarina Krišto i Lovre Barišić nastupaju na Europskom prvenstvu za juniore u bugarskoj Sofiji, a drugog natjecateljskog dana Katarina Krišto zabilježila je prvu pobjedu protiv Nizozemke Romee Den Hartog, dok je Lovre bio slabije sreće te izgubio od Rumunja Adriana Olaru.

Kaštelanski judaši nastupaju kao dio hrvatske juniorske reprezentacije i to nakon što je Katarina ove godine osvojila prvo mjesto na Europskom kupu za kadete u turskoj Antalyji i na jednom od najtežih Europskih kadetskih kupova u Zagrebu.  Na Europskom kupu za juniore u Sarajevu osvojila je drugo mjesto, a  treće mjesto na Euroskom kadetskom kupu u rumunjskom Cluju-Rumunjska, gdje je osvojila i peto mjesto u juniorskoj konkurenciji.
Lovre Barišić osvojio je treće mjesto na Europskom kupu za juniore u Sarajevu i sedmo mjesto na Europskom juniorskom kupu u Cluju.
Katarina Krišto na Europskom prvenstvu nastupa u kategoriji do 63 kg dok Lovre Barišić nastupa u kategoriji do 66 kg.

- Za sve rezultate odnosno za sve uspone i padove naših natjecatelja zaslužan  je njihov trener Josip Barić koji ih prati od samih početaka. Sportska karijera nije ni malo laka pogotovo kada daješ 100 posto od sebe i imaš cilj kao ovo dvoje mladih ljudi. Dosta je odricanja, znoja, tuge, a s druge strane i sreće… – poručili su iz JK Dalmacijacement
Katarina Krišto i Lovre Barišić ujedno su izborili i normu za odlazak na Svjetsko prvenstvo za juniore na Bahamima.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij