KAŠTEL STARI, Gradska sportska dvorana, 11.03.2007. Gledatelja 50.
R.K. "Kaštela-Adriachem"  -  R.K. "Šibenik" 
35 : 32 (18 : 9)

R.K. "Kaštela - Adriachem": Ljubić, D. Bujas 1, Jeremić, Nejašmić 5, Šipić 10 (9), Barić 3, Musulin 4, Radnić, M. Bujas 11, Tadić, Jureškin 1, Milić, Predovan. Trener : Ante Jureškin.

R.K. "Šibenik": Vulinović 3, Bilić 13 (2), Balek, Abramović 1, Ðelalija 9 (2), Protega 6, Purušić, Marković, Karabuva, Robić, Šimac 1, Jurić. Trener : Zoran Cvjetković.

Šibenčani su utakmicu otvorili obranom 4-2 prema naša dva najopasnija šutera Bujasu i Šipiću, međutim ipak nisu uspjeli otupit naš napad. Sredinom prvog poluvremena odcijepili smo se na malo opipljivije vodstvo od šest, sedam razlike, da bi do kraja prvog poluvremena još povećali vodstvo na devet razlike.

Početkom drugog poluvremena još smo i povećali prednost tako da je rezultat na semaforu pokazivao u jednom momentu 20:10 za domaće. Tada slijedi malo opuštanje šta su borbeni Šibenčani znali iskoristiti pa su se čak približili na zaostatak od tri razlike u finišu utakmice. Za to smo ipak mi bili najveći krivci jer smo im doslovno poklonili nekoliko lopti u napadu a u tim momentima ni obrana nije bila ni blizu kao u prvom poluvremenu.

Ipak priveli smo utakmicu kraju bez problema i pobjeda ni u jednom momentu nije dolazila u pitanje. Naši najbolji strijelci bili su Bujas s 11 zgoditaka i Šipić sa 10 koji je imao 100%-tni učinak šutirajući sedmerce 9/9. Kod gostiju najopasniji su kao i obično bili Bilić sa 13 i Ðelalija sa 9 golova.

Iako je još u fazi izrade i Rukometni klub "Kaštela - Adriachem" otvorio je svoju Internet stranicu koju možete posjetiti na www.rkkastela.com  

Izvor:
R.K. "Kaštela-Adriachem"


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada