hren
 

JOŠ JEDNO PRIZNANJE ZA RAD I TALENT
Nakon vrlodobrih nastupa na međunarodnom turniru u Budimpešti prije nekoliko dana, ritmičke gimnastičarke Petra Ribarić, Laura Božić i Sunčica Lozić otputovale su put Sofije, gdje se od 10. do 16. rujna održava Svjetsko prvenstvo u ritmičkoj gimnastici.

Mlade hrvatske gimanstičarke u Sofiji će nastupiti kao tim te odraditi deset vježbi od kojih će se rezultati osam najboljih zbrajati za ukupni timski rezultat.

Kaštelanka Sunčica Lozić, koja nakon što joj se u Kaštelima nisu mogli osigurati kvalitetni uvjeti za treniranje, od prošle godine trenira u zagrebačkom GK Aura, najmlađa je među ove tri reprezentativke, a s njenih 15 godina ovo će joj biti jedno od prvih velikih natjecanja u seniorskoj karijeri.

Prije odlaska u Bugarsku mlada Kaštelanka kazala je da joj ovo natjecanje predstavlja veliki izazov te kako se nada uspjehu.

- Nadam se da ću uspješno pokazati ono što sam pripremala cijelo ljeto i svoje koreografije prikazati što bolje mogu. Ono na što se trebam usredotočiti jest maksimalna koncentracija u svakoj sekundi i dobra postava glave, što nije lako, ali nije ni nemoguće. Rezultat mi je itekako bitan jer je to jedno od mojih prvih velikih natjecanja u seniorskoj kategoriji. Ovo je još jedan veliki izazov za mene, gdje ću, nadam se, ostvariti uspješan rezultat i prikupiti nova iskustva – izjavila je Sunčica.


KOMENTARI: