hren
 

Drugo kolo vodi kaštelanske klubove u nove izazove županijskog nogometa. Jadran i Gošk igrat će kod kuće u subotu, dok Val u nedjelju gostuje na Braču.

Nogometaši Goška na nesvakidašnji način stigli su do prvih bodova prošloga tjedna. Iako su izgubili od Omiša, pobjeda im je ipak pripisana za zelenim stolom jer su za Omiš nastupali igrači pod kartonima. Unatoč tome, Goškovci su svjesni da njihova forma mora rasti jer se bodovi moraju ostvarivati na terenu , a prvu priliku imaju protiv Oska u subotu u Kaštel Gomilici u 16:30 sati.

U isto vrijeme u susjednom Kaštel Sućurcu, Jadran (KS) dočekat će Orkan. Jadran je s glatkih 4:0 prošao prvi test gradskog derbija te vođeni samopouzdanjem spremno čekaju prvi domaći susret. Orkan je poznat kao neugodna ekipa, a koliko neugodni mogu biti na Zrinjskom tek trebaju pokazati.

Dan kasnije Val gostuje kod Postira Sardi. Donjokaštelanima je jedini cilj ove sezone ne ispasti pa je svaki bod važan. Momčad je pomlađena i izmiješana, to se posebno vidjelo prošlo kolo, a gostovanje na Braču bit će još teži izazov. Utakmica je po rasporedu u 16:30 sati.

2. kolo:

Subota, 8.9.2018., 16:30h
Omladinac – Jadran (T), 16h
Jadran (KS) – Orkan
Gošk – Osk

Nedjelja, 9.9.2018., 16:30h
Zmaj (M) – Mladost (P)
Postira Sardi – Val
Sloga (M) – Poljičanin 1921

Utorak, 11.9.2018., 17:00h
Vinjani – Omiš


KOMENTARI: