hren
 

Nakon dva odigrana kola Divlje lige na vrhu imamo tri ekipe s maksimalnim učinkom. Od te tri ekipe u 2. kolu najuvjerljivija je bila ekipa 'Focusa' koja je prizemljila na zemlju mlade momke iz CB 'Virus' koji su u 1. kolu visoko pobijedili Bile Stine. U sastavu 'Focusa' najviše se istakao četverostruki strijelac Marko Cvitković a s po jednim pogotkom pridružili su mu se Mario Čović, Ivan Grbeša i Zvonimir Suman. S druge strane, strijelci za ekipu CB 'Virus' koja niti jednom nije bila u situaciji da ugrozi prednost protivnika bili su Ante Penga, Matej Maretić, Duje Aleksić i Luka Lovrić.

Ugodno iznenađenje u ova prva dva kola svakako je ekipa Auto Kelić koja je još jednom zabilježila tijesnu pobjedu, ovog puta protiv dosta iskusnijeg protivnika CB 'Gabina'. Već na samom početku utakmice oni su pogotkom Ante Petričevića iskoristili smušenost obrane 'Gabina' te poveli s 1:0. Loša i nepovezana igra 'Gabina nastavila se i nastavku prvog dijela što najbolje iskorištava Ivan Kelić postižući dva pogotka pored zbunjenih igraća CB 'Gabina'. U nastavku utakmice, u drugom dijelu 'Gabine' su pohvatale konce svoje igre, preko Marina Čondića i Ivana Grgića smanjili su prednost protivnika na 3:2, međutim za nešto više, očito je, nisu imali dovoljno snage niti preciznosti. 

Nešto slično prethodnoj utakmici vidjeli smo dva dana kasnije, Croatia Blizna povela je s dva pogotka Roberta Tadića na samom otvaranju utakmice protiv Bilih stina. Nekoliko minuta kasnije Marin Stanković povećava prednost svoje ekipe na 3:0 i uplašili smo se da se ekipi Bile stine ne piše dobro. Međutim, opuštenost igrača Croatia Blizna te sve bolja igra Bilih stina rezultirali su puno kvalitetnijom utakmicom u nastavku. Bile stine uspjele su iskoristiti nonšalanciju svoga protivnika te pogocima braće Nišević, Tina i Roka smanjiti na 3:2. Nažalost, za nešto više nisu imali snage niti preciznosti.

Prvu pobjedu zabilježili su momci iz ekipe Botempo koji su bili bolji od mlade ekipe iz Štafilića predvođene iskusnim Mijom Klišmanićem. Tehnograd je dobro započeo utakmicu, rano je poveo preko Lea Rose, međutim u kasnijem tijeku utakmice Botempo preuzima sve konce igre te do kraja poluvremena pogocima Šitina i Kovačeva preokreću rezultat u svoju korist. S boljom igrom Botempo nastavlja i u drugom dijelu, autogolom Josipa Čavke vode s 3:1, Mijo Klišmanić uspijeva brzo smanjiti na 3:2 i onda u jeku napada Štafilićana Mario Dusper postiže pogodak s kojim je njegova ekipa mirno utakmicu privela kraju.

Nažalost, i ovog puta jedna utakmica nije se odigrala, ekipa Somovi ponovo nije došla na utakmicu te je Zračna Luka do novih bodova došla na najlakši mogući način. U nastavku natjecanja ekipu Somovi zamijeniti će trogirska ekipa Sipa i Bobići

Divlja liga nastavlja se u utorak utakmicama 3. kola koje se igraju po slijedećem rasporedu i satnici:

Utorak, 04.09.2018. 

19:00   Zračna Luka Split-Kaštela -- Bile Stine
19:50   Croatia Blizna -- CB 'Virus'
20:40   Day&night club 'Focus' -- Tehnograd 
21:30   Botempo -- CB 'Gabine'
22:20   Auto Kelić -- Sipa i Bobići (ex. Somovi)


KOMENTARI: