hren
 

KAŠTELA OPEN
Subota je bila poprište Međunarodnog judo natjecanja „Kaštela Open“ u kojem je zlato za ekipno prvo mjesto osvojio Judo klub Kaštela. Na natjecanju je sudjelovalo dvadesetak klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Italije, Austrije, Mađarske i Albanije.

Na samom početku natjecanja, koje se održalo u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom, utemeljitelj JK Kaštela Boško Rozga zahvalio je klubovima koji podržavaju ovo natjecanje te ih pozvao da dogodine dođu u još većem broju.

Drugo mjesto osvojio je JK Noricum Leibnitz, bronca je pripala JK Solin. Među onima koji su osvojili zlato su kaštelani: Ante Vladimir Batinić (seniori, +100kg), Ivan Rozga (U18, -90kg), Ivan Škomrlj (U18, -55kg), Luka Milin (U16, U18, -81kg), Luka Zorotović (U16, -55kg), Mia Mihovilović (seniorke, -78kg), Nika Perišić (U18, +70kg), Nina Jurić (seniorke, +78kg), Roko Škomrlj (U18, U16, -66kg).

Po završetku natjecanja predsjednik JK Kaštela Ante Topić komentirao je ovogodišnji turnir:
-I ove godine smo organizirali međunarodno natjecanje Kaštela open kojemu je cilj okupiti najkvalitetnije borce u uzrastu od mlađih kadeta do seniora, kako iz Hrvatske tako i iz inozemstva. Ove godine je nastupilo oko 150 natjecateljica i natjecatelja iz pet europskih država što je jako dobra brojka s obzirom da se natjecanje održava tek treću godinu zaredom, te dodao-Zahvaljujem se gradu Kaštela i Zajednici sportskih udruga Kaštela koji prepoznaju naš trud te nas nesebično podržavaju, kao i medijima koji objavljuju sve naše uspjehe te nas prate od samog osnutka kluba.Također, zahvala i svim ostalima koji su pomogli u organizaciji ovoga natjecanja, a svim osvajačima medalja iskreno čestitam i želim puno uspjeha u budućnosti.

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij