hren
 

Nakon više od mjesec i po dana od početka ovogodišnje Lige pionira došli smo i do njenog kraja, preostalo je da se odigraju samo još dvije utakmice, za 3. mjesto i finale. Sinoć su odigrane polufinalne utakmice koje su nam dale, uglavnom očekivane pobjednike, TNT Trogir i Padobranci kao bolje ekipe sasvim zasluženo plasirale su se u finale.

Prva utakmica između Padobranaca i Bilih lavova bila je puno kvalitetnija, sadržajnija i neizvjesnija, ponudila nam je dosta lijepih akcija i nekoliko prekrasnih pogodaka. Padobranci su bolju igru u prvom dijelu okrunili pogotkom Lovre Radmana, ali Bili lavovi do kraja poluvremena uspijevaju izjednačiti preko Matea Jelića. Drugo su poluvrijeme puno bolje otvorili Padobranci koji su pogocima Antonija Botice i Jure Granića stvorili lijepu prednost s kojom su mogli puno lakše odigrati preostali dio utakmice. Najviše što su Bili lavovi bili u stanju pružiti je pogodak Ivana Botića za smanjenje rezultata na 3:2, međutim, za nešto više očito je, nisu imali dovoljno snage.

Rezultati polufinalnih utakmica Lige pionira:

Padobranci -- Bili lavovi . . . . . . . . . . . . . 3:2 . (1:1)
TNT Trogir -- Amigosi . . . . . . . . . . . . . . .3:0 . (3:0)

Za razliku od prve polufinalne utakmice, druga između TNT Trogira i Amigosa bilo je dosta skromnija i manje sadržajnija. Krivci za to su momci iz Trogira koji su, boljom, kvalitetnijom i efikasnijom igrom otklonili svaku neizvjesnost te pogocima Mladena Kovačića (2) i Marčela Cicilijanija već u prvom poluvremenu stekli veliku prednost koja je, pokazalo se bila nedostižna za njihove protivnike Stoga su, zadovoljivši se visokom prednošću, Trogirani u drugom dijelu pružili šansu svim svojim igračima dok Amigosi usprkos nekim izglednim šansama nisu uspjeli postići barem utješni pogodak.

Finale Lige pionira igrati će se u četvrtak:

ČETVRTAK, 23.08.2018.

20:15 . Za 3. mjesto:. Amigosi -- Bili lavovi
21:00 . Finale:. TNT Trogir -- Padobranci


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij