hren
 

Dva kola do kraja regularnog dijela Lige pionira imamo pet sigurnih ekipa koje će igrati u play-offu, izvjesne šanse ima i ekipa Ko pita, trenutno osmoplasirana ali samo ukoliko pobijedi u zadnje dvije utakmice a Bili lavovi koji su na šestom mjestu izgube obje utakmice. Njihov međusobni obračun u zadnjem kolu mogao bi presuditi o šestom sudioniku doigravanja.

9. kolo donijelo nam je još jedno iznenađenje, nakon što su prije dva kola izgubili od Bilih lavova, borbeni Kauboji odnijeli su Wild boysima još dva, unaprijed ubilježena boda koja bi im mogla puno nedostajati na konačnoj tablici prije doigravanja.
U utakmici u kojoj su Wild boysi cijelo vrijeme dominirali prvi su u vodstvo sredinom prvog poluvremena ipak došli Kauboji zahvaljujući lijepom pogotku Lovre Radića. Do kraja prvog dijela Wild boysi ipak uspijevaju izjednačiti preko Roka Delića. Iako su tijekom cijelog drugog dijela Wild boysi stalno napadali i stvarali šanse za pogodak rezultat se ipak nije mijenjao, Kauboji su ipak uspjeli izvući jedan ali za njih vrijedan bod od favoriziranog protivnika.

Kiks Wild boysa najbolje je iskoristio vodeći dvojac koji se s novi pobjedama odvojio na vrhu. Dok su Padobranci u utakmici koja je trebala biti derbi kola, pogocima Hrgovića 2, Granića 2, Vranješa i Botice razbili Bile lavove dotle su momci iz ekipe TNT Trogir dosta lako pobijedili Leteće vjeverice. Najzaslužniji za visoku pobjedu Trogirana su strijelci Cicilijani 3, Perković 2 i Mlačić dok je strijelac jedinog pogotka za Leteće vjeverice bio Vinko Milić.

Novu i za njih jako vrijednu pobjedu ostvarili su Amigosi ponajviše zahvaljujući svojim strijelcima Mateju Botiću 2 i Zvonimiru Bakmazu te na branci nesavladivom Berislavu Beri Tokiću. S ovom pobjedom Amigosi su visoko plasirani na tablici, doigravanje su davno osigurali, ali zadnja dva kola očekuju ih derbiji sa Wild boysima i Padobrancima u kojima bi trebali pokazati koliko ozbiljno možemo na njih računati u play-offu.

Još jedan siguran sudionik doigravanja ekipa Mlade nade zabilježila je u dosta izjednačenoj utakmici pogocima Renata Sakala i Gabrijela B. Perkovića novu pobjedu, ovog puta protiv momaka iz ekipe Ko pita za koje je jedini pogodak postigao Nikola Puđa.

Liga pionira nastavlja se u petak utakmicama 10. kola:

PETAK, 10.08.'18.

18:45   Ko pita -- Šampioni
19:20   Budućnost -- Leteće vjeverice
19:55   Kauboji -- Bili lavovi
20:30   TNT Trogir -- Mlade nade
21:05   Amigosi -- Wild boys

Slobodna ekipa:  Padobranci


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij