hren
 

Četiri dana sjajnog nogometnog uzbuđenja malonogometnog turnira u Kaštel Lukšiću zastat će na tri dana. Trebaju se slegnuti dojmovi, predahnuti organizatori i ekipe, a onda će u ponedjeljak 43. polufinale ovog tradicionalnog 'svjetskog prvenstva u malom balunu'.

Zbog užurbanosti turnira i silno zahvalne organizacije propustili smo izvijestiti osminu finala koja je donijela ispisnicu sa turnira jakim domaćim ekipama Komjate i Opet zvone stara zvona. Zvučna nogometna imena poput braće Zeca, Turkovića, Maleša, Kirevskog, Đikića i drugih nisu vidjeli četvrtfinale jer su ih izbacile s(p)retnije ekipe Nula+ u Šegrt Hlapić. Borba se vodila i na drugim utakmicama, posebno vrijedi istaknuti dva prolaska na penale Mrisike i Bare i plaćenika, te tijesan prolaz CB Donna Dugi Rat (6:5), s tim da su Mali Japan Ražine imali četiri kornera par minuta do kraja (op.a. peti korner je penal).

Četvrtfinalne utakmice odigrale su se u četvrtak pa smo u četiri utakmice dobili četiri nova polufinalista koji će u ponedjeljak pokušati nastaviti hod prema tituli.

Večer je otvoren dvobojem CB Faraona 1 i Šegrta Hlapića, a 'gosti' su na krilima trenutno najboljeg strijelca turnira Antonija Vrkića izbacili mješavinu iskustva i mladosti s tijesnih 5:4. Gotovo slično bilo je na utakmici Nule+ i Bare i plaćenika koji su otišli na penale. Nakon regularnih 3:3 u ruletu penala neprecizan je bio dotad odlični Matija Simunić, a 'nepogrešivi' Nediljko Omašić Bare odvodi svoju ekipu u osmo polufinale u karijeri.

Zato u trećoj utakmici nije bilo napetosti, brojno gledateljstvo moglo je samo sjesti i uživati u predstavi višestrukog osvajača Restorana Ina u 4:0 pobjedi nad BB Lumbrelinom. Među polufinaliste posljednja se ukrcala ekipa CB Donna Dugi Rat koja je s 4:2 izbacila Mrisiku.

Ovakvim raspletom situacije Restoran Ino ostao je jedini glavni favorit turnira. No, u polufinalu ga čeka itekako iskusna ekipa Bare i plaćenika, dok u drugom polufinalu igraju iznenađenja Šegrt Hlapić i CB Donna Dugi Rat.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij