hren
 

Tradicionalni turnir na male branke u Kaštel Lukšiću polagano se bliži svome kraju. Ostalo je još šesnaest ekipa koji će u utorak i srijedu tražiti put do četvrtfinala ovog visoko fundiranog turnira.

U srijedu, 25.7. večer su otvorili veterani FF Super Pajo te Bare i Plaćenika, a utakmica je išla lagano u korist 'gostujuće' momčadi. Prva ekipa koja se plasirala u osminu finala bila je Mrsika koja je s 8:2 svladala CB Brokvu, čiji se priželjkivani veći otpor nije obistinio. Potom je Ruo Arena pobjedom od 4:1 zadržala 'čast' svoga 'kraja' jer je ostala kao jedina sućuračka ekipa.

Ni ovo kolo nije prošlo bez drame, nakon odigranih 5:5 u regularnom dijelu ekipa Šegrta Hlapića tek je preko penala slomila CB Faraon 2. Dalje je išla i Midera Shop predvođena četverostrukim strijelcem Matejom Džankom, inače najmlađa ekipa turnira sastavljena od kadeta i juniora NK Vala.

Petak su također otvorili veterani, Goškovci su se provukli u polufinale tijesnom pobjedom od 5:4 protiv Čistoće, a samo gol manje primila je ekipa Uvik Žedni od Auto Kelića. CB Donna Dugi Rat tek je pet minuta prije kraja riješila tvrdu i ravnopravnu utakmicu protiv Starih Špahera, završilo je 7:2. Zato su prolaz dalje lakom utakmicom osigurale Komjate koje s 8:4 pobjeđuju Liverpool, doduše ne onaj engleski sastavljen od milijunskih zvijezda. Večer je zaključena slavljem Nule+ nad Day&Night Club Focus.

Posljednja dva dana drugog kola ponudio nam je još lijepih utakmica prepunih pogodaka, posebno se istaknula pobjeda Bare i Plaćenika nad CB Faraonom 3 (10:1), ali i tijesan prolaz Restorana Ina nad CB Padre. Na čvrstu i postavljenu obranu 'gostiju' odgovornost je preuzeo Božo Duvnjak koji zna kako se pobjeđuje u Lukšiću, pa s dva vrhunska gola i izborenim petim kornerom za penal donosi pobjedu od 3:2.

Osmina finala kreće već danas u 19:30 sati, a najzanimljivije parove gledat ćemo u srijedu gdje se, između ostaloga, sastaju CB Faraon 1 i Midera Shop te Opet zvone stara zvona i Nula+.

Rezultate drugog kola i parove osmine finala pogledajte u galeriji…


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij