hren
 

VAŽNO JE SUDJELOVATI
U subotu su unatoč golemoj vrućini ljubitelji košarke imali priliku uživati u turniru u uličnoj košarci  koji se održao u Lukšiću povodom obilježavanja Međunarodnog dana mladih. Za kompletnu organizaciju je zaslužan Savjet mladih Grada Kaštela.

Natjecalo se čak  trinaest ekipa: Topli Heineken, Triple M, Tommy, Macho muškarci, Timeout, Oh snap, Štemari, Mandrač all stars, Tulipani, Alergični na reket, Teletabisi, Đardin i Konoba Intrada. Natjecanje je započelo izvlačenjem ekipa u 4 skupine po 3 ekipe, s tim da je u skupini „A“ bila jedna ekipa vise zbog neparnog broja.

Nakon 3 kola unutar skupina održano je četvrtfinale u koje su ušle ekipe Konoba Intrada, Štemari, Alergični na reket, Oh snap, Triple M, Teletabisi,Tommy i Timeout, dok su u polufinale ušli Konoba Intrada, Alergični na reket,Triple M i Timeout.  

Unatoč trudu ostalih ekipa, Konoba Intrada je zasluženo osvojila prvo mjesto. Alergični na reket drugo, a Timeout treće mjesto.

Od kotizacija su pobjedničke ekipe dobile novčane nagrade te zaslužene medalje i pehare, ali ono što je najbitnije je da su se svi sudionici dobro zabavili te na taj način obilježili Međunarodni dan mladih.

Foto: Filip Bošnjak


KOMENTARI: