hren
 

Prvo, i možda najveće iznenađenje u dosadašnjem dijelu natjecanja u Ligi prionira priredili su nam Bili lavovi. Oni su uspjeli nanijeti prvi poraz do jučer vodećim Wild boysima koji su nakon prvog poluvremena pogocima Čengića i Đirlića vodili s 2:0 i bilo je samo pitanje s koliko će pogodaka zatrpati mrežu Bilih lavova.

Međutim, u drugom dijelu kao da smo gledali skroz novu utakmicu, Bili lavovi zaigrali su puno kvalitetnije u obrani te su brzim kontranapadima kažnjavali svaku pogrešku obrane Wild boysa. S tri pogotka u drugom poluvremenu koje su postigli Grbeša, Jelić i Stipčić te uz niz propuštenih prilika Bili lavovi ubilježili su vrijednu pobjedu koja im je zacementirala plasman među šest prvoplasiranih ekipa koje će igrati u doigravanju.

Vodeći Padobranci trebali su imati lak posao protiv Šampiona kojima je ovo prva godina Lige pionira i svi igrači imaju barem dvije godine manje od protivnika što je za ovaj uzrast velika razlika. Iako su Padobranci u utakmicu ušli bez svog kapetana Gabrijela Vranješa to im ipak nije opravdanje što su prvo poluvrijeme završili s, za njih nepopularnih 0:0. Međutim, u drugom dijelu špina se otvorila, obrana Šampiona je, kao što se moglo i očekivati popustila te su s po dva pogotka Radmana i Čudine te po jednim pogotkom Botice i Hrgovića na kraju ipak zabilježili uvjerljivu pobjedu.

Mlade nade ostvarile su novu pobjedu, ovog puta protiv Kauboja u utakmici sa puno pogodaka. Mlade nade vodile su, najviše zahvaljujući trostrukom strijelcu Perkoviću cijelu utakmicu, dok je Ivano Rudan s tri pogotka jedini održavao Kauboje u igri da ne izgube i s većom razlikom.

Zanimljivu i neizvjesnu utakmicu odigrali su Leteće vjeverice i Amigosi. U utakmici s puno izglednih prilika i obrana vratara pobjedu su, zahvaljujući dvostrukom strijelcu Zvonimiru Bakmazu odnijeli Amigosi dok je jedini, izjednačujući pogodak za Leteće vjeverice postigao Filip Ćosić.

Prvu pobjedu u dosadašnjem dijelu Lige pionira, ponajviše zahvaljujući dvostrukom strijelcu Nikoli Puđi te Boži Vidoviću strijelcu jednog pogotka ostvarila je ekipa Ko pita koja je pobijedila u lokalnom derbiju ekipu Budućnost.

Liga pionira nastavlja se u utorak utakmicama 8. kola:

UTORAK, 31.07.2018. . . . . .raspored 8. kola

18:45   Kauboji -- Šampioni
19:20   TNT Trogir -- Budućnost
19:55   Padobranci -- Wild boys
20:30   Amigosi -- Mlade nade
21:05   Ko pita -- Leteće vjeverice

Slobodna ekipa: Bili lavovi


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij