hren
 

Sinoć je odigrano 6. kolo Lige pionira, neigranje do ovog kola vodećih Wild boysa najbolje su iskoristili njihovi najbliži pratitelji na tablici i, čini nam se jedinim konkurenti u borbi za prvaka Padobranci i TNT Trogir. Dok su Padobranci bili veoma raspoloženi upisavši visoku pobjedu protiv Mladih nada ponajviše zahvaljujući raspoloženom Lovri Radmanu strijelcu četiriju pogodaka, za to vrijeme Trogirani su se pošteno namučilikako bi skršili otpor momaka iz ekipe Ko pita.

Do prve pobjede napokon su došli i momci iz ekipe Leteće vjeverice koji su se uspjeli vratiti nakon rezultatskog minusa od 2:0 zahvaljujući dobroj igri trostrukog strijelca Vinka Milića te njegovih suigrača Filipa Ćosića, Petra Abramca, Antonija Kajića i sve sigurnijeg vratara Dominika Šistova.

Nove i vrijedne pobjede zabilježili su Amigosi protiv Budućnosti i Bili Lavovi koji su dosta visoko porazili premladu ekipu Šampiona. U razbijanju Šampiona najviše su se istakli Mateo Jelić s četiri pogotka i kapetan ekipe Ivan Grbeša koji je postigao tri pogotka.

Liga se nastavlja sutra, u petak s utakmicama 7. kola.

PETAK, 27.07.2018.

18:45   Wild boys -- Bili lavovi
19:20   Šampioni -- Padobranci
19:55   Mlade nade -- Kauboji
20:30   Leteće vjeverice -- Amigosi
21:05   Budućnost -- Ko pita

Slobodna ekipa: TNT Trogir


KOMENTARI: