hren
 

Tradicionalni turnir na male branke u Kaštel Lukšiću nastavlja uzbuđivati ljubitelje 'malog baluna'. U tjedan dana odigrano je čak 37 utakmica, od čega smo dobili trideset i dvije ekipe koje nastavljaju glavni turnir, uz odigranih par utakmica dječjeg turnira.

Već u prvoj utakmici odigranoj u srijedu, 18.7. jedan od glavnih favorita Restoran Ino pokazao je svoju nadmoć svladavši Mornar s visokih 17:2, Božidar Duvnjak i Toni Legčević sa po pet pogodaka dirigirali su pobjedom. Iste večeri prolaz su osigurali CB Brokva i Uvik Žedni. Prema drugom kolu dan kasnije uputile su se iskusne ekipe Bare i Plaćenici, Opet Zvone Stara Zvona te Beach Bar Lumbrelin s uvjerljivim pobjedama, dok su Sovadovi Apostoli tek na penale izborili prolaz.

Sjajnu večer priredile su ekipe u petak. Dvije dječije utakmice uvele su u tri borbene seniorske utakmice koje su bile vrlo tijesne – Podstrana i Kućerin bile su kratke za jedan pogodak, ispao je i Cezar Split, a dalje su prošli Kaštel Štafilić, Šegrt Hlapić i Ruo Arena. Najviše pogodaka palo je u subotu, a za to se posebno pobrinula ekipa Nula + koja je sa 16:1 izbacila CB Shpitzu. Posebno se istaknuo Dean Banić sa osam pogodaka, čime se promaknuo u najboljeg strijelca turnira do sada.

Do kraja kola posebnu pozornost plijenila je nedjeljna utakmica Vinišća i CB Faraona 3 koja je na kraju završila 5:6 za 'goste', a nakon njih su na teren izašli još jedni od favorita turnira CB Twister. Rezultatom 11:6 svladali su MNK Etiri koji već nakon druge utakmice završava natjecanje.

Ostatak je prošao bez iznenađenja, a nova uzbuđenja očekuje se u drugom kolu koje je započelo već u srijedu 25. srpnja. Danas, dan kasnije, utakmice se ne igraju zbog nastupa Hajduka u Europskoj ligi, nastavlja se u petak, 28. srpnja s početkom u 19:30 sati.

Rezultate i raspored pogledajte u galeriji…


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij