hren
 

Ostalo je još malo vremena prije početka intenzivnih priprema kaštelanskih rukometaša za predstojeću sezonu 2018./2019. Momčad se polagano priprema, s tim da je klub pred kraj prošle sezone poručio da će se staviti naglasak na igrače iz vlastitog pogona.

I dok se još čekaju službene potvrde prvih transfera i kako bi trebala izgledati momčad koja bi nakon prošlosezonskog 'fijaska' trebala konkurirati za naslov, Ribola Kaštela već neko vrijeme zna kako će im izgledati raspored. Početak im je nimalo lagan, već na startu krajem rujna gostuju kod Splita koji već dvije godine zapinje na posljednjoj prepreci pred ulazak u viši rang. Zatim slijedi još jedno gostovanje u Buzet prije prvog domaćeg susreta protiv novopečenog ligaša Karlovca.

Osim Karlovca, u ligu su još ušli Mornar i Trogir. Od prošle sezone ispala su dva kluba (Vodice i Pećine), dok je Mladi Rudar kao prvak otišao u viši rang.

Uz Split, kao glavnog favorita za naslov, borba se očekuje s Hrvatskim Dragovoljcem i Buzetom, a tek nam preostaje vidjeti što može ponuditi Ribola Kaštela.

Redoslijed utakmica Ribole Kaštela po kolima:Split (G), Buzet (G), Karlovac (D), Kozala (G), Mornar (D), Hrvatski Dragovoljac (G), Solin (D), Trogir (G), Metković (D), Dubrovnik (G), Biograd (D).

Napomena: U zagradama su slova koja označuju domaćinstvo i gostovanje.


KOMENTARI: