hren
 

Sinoć je odigrano je 4. kolo Lige pionira, favoriti su, kao što je bilo i za očekivati zabilježili nove pobjede, samo one rezultatski nisu bile tako visoke. Na vrhu tablice za sada su se izdvojile tri ekipe.

Najljepšu utakmicu odigrali su vodeći Wild boysi i Mlade nade u utakmici koja je obilovala brojnim šansama obiju ekipa. Pobjedu je odnijela vodeća ekipa na tablici Wild boysi koja je ponajviše zahvaljujući dvama ranim pogocima Jakova Đirlića na samom početku utakmice zadržala čelno mjesto na tablici.

Budućnost je pošteno namučila favorizirane Padobrance, s dva lijepa pogotka Anela Kobića čak je i vodila s 2:0 nakon prvih 20 minuta. Međutim, kvaliteta Padobranaca te nedostatak snage u drugom dijelu utakmice bili su glavni krivci za promjenu snaga na terenu, Padobranci su, malo po malo, najprije sustigli prednost Budućnosti a onda na samom kraju i povesti.

Trogirani su zadržali priključak s vrhom tablice, za pobjedu nad Kaubojima bila su im dovoljna dva pogotka Branimira Mlačića i Duje Matića dok je ekipa Ko pita zabilježila prvu pobjedu ponajviše zahvaljujući dvostrukom strijelcu Nikoli Puđi.

Liga se nastavlja u petak s utakmicama 5. kola.

PETAK, 20.07.2018. . . . . . . . . . . . . Raspored 5. kola
18:45   Leteće vjeverice -- Padobranci
19:20   TNT Trogir -- Amigosi
19:55   Mlade nade -- Bili lavovi
20:30   Šampioni -- Wild boys
21:05   Budućnost -- Kauboji

Slobodna ekipa: Ko pita


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij