hren
 

U PK KAŠTELA
Čak 52 polaznika uključilo se u prvi tečaj plivanja u Kaštelima, koji je za djecu između četiri i sedam godina starosti, na bazenu u Marini Kaštela, organizirao PK Kaštela, a nakon tri tjedna vrijednog rada, diplomu za uspješno savladane osnove plivanja, dobilo je 45 malih Kaštelana.

S djecom su tijekom razdoblja tečaja radili Dina Topić, Ana Tandara, Domina Kljaković Gašpić, Maja Aleksić, Ana Lončar, Lea Aljinović i Luka Živanović, a sve pod budnim okom trenera Jurice Topića, koji pri podjeli diploma prvim sudionicima, nije krio zadovoljstvo.

- Ovo je prilika da sva djeca u Kaštelima nauče plivati te da nam se ne dogodi da djeca u gradu s ovolikom obalom, ne znaju plivati pri polasku u osnovnu školu.  Ovim tečajem djeca su savladala osnove plivanja, a vjerujemo da će mnogi od njih postati i naši morski konjici, odnosno nastaviti raditi u školi plivanja PK Kaštela. Svim polaznicima iskrene čestitke – kazao je ovom prigodom trener Topić.

PK Kaštela s novim tečajem za male neplivače kreće već od ovog tjedna pa je vjerojatno da će plivanje do kraja ljeta savladati više od stotinu kaštelanske djece.

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij