hren
 

IZ JK KAŠTELA
Kratku pauzu u natjecateljskom dijelu sezone, u judo klubu Kaštela, već poslovično koriste za održavanje polaganja za KYU pojaseve, ali i za svoje najmlađe članove koji sudjeluju u poligonu za djecu.

U dvoranama kluba u rudinama i Primorskom Dolcu, pred peteročlanom komisijom u sastavu ispitivač Boško Rozga V DAN te članovi Ante Topić III DAN,  Nenad Buzov III DAN, Ante Batinić II DAN i Jerko Mrković I DAN  za nove pojaseve položilo je 180 judaša i judašica.

Njih 43 položilo je za 8 KYU - bijelo žuti pojas, 50 judaša i judašica nakon polaganja nositelji su 7 KYU -  žuti pojas,  za 6 KYU ili žuto narančasti pojas položilo je njih 18, za 5 KYU, narančasti pojas,  21 judaš i judašica te za 4 KYU ili narančasto zeleni pojas 11 članica i članova kluba.

Novi nositelji zelenog pojasa 3 KYU  je 17 judaša i judašica i to Antonio Barić, Duje Buzov, Filip Botić, Hrvatin Franić, Ivan Brnada, Jakov Žunić, Lana Svalina, Maja Franić, Marija Ivakić,  Marin Primorac, Marko Radeljak, Marko Tendžera, Marko Vujić, Petra Barić, Roko Rozga, Slavko Škopljanac  i Vinko Milić.
2 KYU - plavi pojas, zaslužili su Ante Pirija, Bruno Rozga, Carllo Skelin, Duje Mihovilović, Filip Lovrić, Goran Tendžera, Iva Radić, Luka Botić, Nina Perišić, Roko Vujić i Stjepan Botić
Nositelji smeđeg pojasa 1 KYU su  Goran Tendžera, Ivan Parĉina, Jelena Brešković, Josip Rozga, Luka Zorotović, Martina Raca, Nika Perišić, Petar Grabić i Tomislav Blažević.

Aktivnosti za najmlađe

Najmlađi članovi JK Kaštela sudjelovali su na klupskom poligonu za djecu u dvorani u Rudinama, a poligon se sastojao od bazičnih elemenata trčanja, preskakanja, puzanja, provlačenja, hodanja po klupi i slično. Male judaše su u poligonu usmjeravali treneri Nenad Buzov, Ante Batinić i Jerko Mrković.  Za svoj trud svi mališani su dobili prigodnu medalju, a među najbržima i najspretnijima bili su Roko Buzov, Ivan Vicković, Leona Mrše, Petra Botić, Branimir Jukić, Karlo Koudeola, Jelena Koudeola, Ivano Lončar, Karla Primorac i Ivo Eterović Faraunić.

Foto: JK Kaštela


KOMENTARI: