hren
 

UGAŠENI REFLEKTORI U NOVOM
Drugu godinu zaredom ekipa CB Stara kuća, nakon dva produžetka te nakon boljeg izvođenja penala, osvojila je memorijalni turnir na male branke Ivica Džolić - Đola. Nakon što su lani u finalu dosta lako dobili Cageball Ražine ovog puta morali su se pošteno oznojiti kako bi ponovili lanjski podvig. Protivnik u finalu bila im je lukšićka ekipa CB Twister.

Iako je u finalni susret ušla oslabljena neigranjem Joška Sunare, ekipa Stare kuće od samog početka postavila se dosta čvrsto u obrani ne dozvolivši Twisteru da nametne svoju igru. Lopta je bila dosta više u nogama igrača Twistera,  koji osim nekoliko udaraca iz daljine nisu imali dovoljno niti prostora niti vremena da izrade neku izrazitiju priliku za pogodak. Za to vrijeme Stara kuća je najčešće prijetila iz kontranapada preko svog najboljeg strijelca Mladena Burilovića.
Sličnu sliku vidjeli smo i u nastavku, lopta je i dalje puno više bila u nogama igrača Twistera, kružila je oko obrane Stare kuće, ali osim nekoliko jakih i preciznih šuteva iz daljine ekipa iz Lukšića nije stvorila neku izrazitiju priliku za pogodak. I onda, u jeku napada Twistera'. Šest minuta prije kraja,  Mladen Burilović iskoristio je jednu grešku u obrani protivnika i svojim desetim pogotkom dovodi Staru kuću u vodstvo.
Na njihovu žalost nisu uspjeli na duže vrijeme zadržati tu prednost, par minuta kasnije Božo Duvnjak postiže izjednačujući pogodak za Lukšićane. S tim rezultatom završio je regularni dio utakmice nakon kojeg su odigrana još dva produžetka po pet minuta ali se rezultat nije mijenjao.

Prišlo se izvođenju penala, nakon što su sva tri izvođača jedne i druge ekipe bili precizni, Radman i Kovačević nastavili su s raspucavanjem. Kako su obojica bili precizni tri puta pucajući s centra, nastavilo se pucajući s branke na branku. Obojica su nakon prvog pucanja s branke na branku bili neprecizni, a onda je pri drugom izvođenju Radman  pogodio, prebacujući teret odgovornosti na Kovačevića koji niti iz drugog pokušaja nije uspio postići pogodak pucajući s branke na branku što je izazvalo erupciju oduševljenja, kako igrača CB Stare kuće tako i njihovih vjernih navijača.

U predigri finala odigrana je ženska revijalna utakmica, kao i utakmica za treće mjesto u kojoj su se sastale ekipe DVD Kaštela i Momci s termina. Kao i finalna utakmica i ova je u regularnom dijelu završila bez pobjednika, rezultatom 1:1, da bi Momci s termina kod izvođenja penala bili smireniji i precizniji.

Pobjednička ekipa CB Stara kuća igrala je u sastavu: Mateo Bašić, Mate Muselin, Marko Plazonić, Nikola Dolić, Mladen Burilović, Joško Sunara i Ante Radman.

Finalna utakmica:    CB 'Stara kuća' - CB 'Twister'          (1:1) 8:7 pen.
Za treće mjesto:       DVD Kaštela - Momci s termina      (1:1) 3:4 pen.

Konačan poredak:

1. mjesto            CB Stara kuća       pehar+medalje +10.000 kn
2. mjesto            CB Twister             pehar+medalje.+ 5.000 kn
3. mjesto            Momci s termina    pehar+medalje.+ 2.500 kn
4. mjesto            DVD Kaštela           pehar+medalje + 1.000 kn

Najbolji strijelac   Mladen Burilović    pehar + 500 kn
Najbolji igrač       Mladen Burilović    pehar + 500 kn
Fair-play ekipa    CB Twister             pehar

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij