hren
 

BORILAČKO – HUMANITARNA MANIFESTACIJA
Petu godinu zaredom, ovog petka, 29. lipnja, na brcu u Kaštel Kambelovcu, s početkom u 20.30 sati, održat će se humanitarno sportska borilačka manifestacija „Rumble In The Jungle“, u organizaciji KBK Mornar iz Splita.

U programu ove večeri su kickboxing borbe, amaterski boks te profesionalni boks.
Svi koji dođu na kambelovsko brce imat će priliku gledati sparing boks borbu između dva početnika, Bruna Škeve iz Kaštela i Frane Repanića iz Visa te kickboxing borbu u kojoj će se ogledatiMarino Horvat iz Splita i Karlo Kovač iz Livna.
Glavni dio priredbe donosi borbu između Petra Drežnjaka iz Splita i Aleksandra Bursaća iz Prijedora , Davora Dadića i Petra Jeremaza, obojica iz Splita, Splićanina Joze Stupala i Teodora Kovačevića iz Prijedora, a iz Splita i Prijedora su i Vlatko Žaja te Dragan Kovačević, koji će ukrstiti snage u posljednjoj kickboxing borbi.

Za kraj, sve očekuju dvije prave poslastice profi boksa, a prvi će u ring Abel Pešut iz Hrvatske i Fadil Pašalić iz BIH, u kategoriji do 91 kg. Borba od četiri runde po tri minute, bit će borba iizmeđu dva različita stila, domaćeg boksača  Abela Pešuta kojem je to treća profi borba i Fadila Pašalića koji je viceprvak BiH i osvajač brojnih turnira u amaterskom bosku  u kategoriji  do 91kg.

U drugoj borbi susrest će se Kaštelanin Mario Boljat „Pajkić“ i Belmin Pašalić iz BIH, u kategoriji poviše 91 kg, i to tri runde po dvije minute.
Mario Boljat do sada je u karijeri imao pet borbi i upisao je pet pobjeda, Iako je invalid, vrijedno trenira i upisuje profesionalne pobjede. Belmin Pašalić amaterski je prvak BIH, iskusan borac s nizom  amaterski borbi i osvojenih turnira.

Kad završe najavljene borbe, za sve goste na brcu slijedi koncert kaštelanskog pjevača Drage Jurića.


KOMENTARI: