hren
 

U ČETVRTAK ODLUKA O POBJEDNIKU
Nakon nekoliko odgađanja, u ponedjeljak je odigrano polufinale Đole, a u četvrtak će za titulu ovogodišnjeg pobjednika odlučivati ekipe CB Stara kuća i CB Twister.

Prva polufinalna utakmica, između DVD Kaštela i CB Stara kuća, kao što se moglo predvidjeti, bila je dosta izjednačena, iako su donjokaštelanski vatrogasci ušli u susret bez nekoliko bitnih igrača. Cijelo prvo poluvrijeme proteklo je u tvrdoj i izjednačenoj igri obiju ekipa, pravih šansi bilo je malo, a na poluvrijeme se, ponajviše zahvaljujući Sunari otišlo samo s jednim pogotkom Stare kuće. Početkom nastavka Stara kuća preko Burilovića povećava svoju prednost, ali Ivan Čurković smanjuje na 2:1. Međutim, kvaliteta igrača Stare kuće ipak je prevladala te su stvari brzo došle na svoje mjesto, a Stara kuća svoje je vodstvo povećala na 4:1 za što su najzaslužniji strijelci Sunara i Plazonić.

Druga polufinalna utakmica u kojoj su se susreli Momci s termina i CB Twister, protekla je u neravnopravnoj borbi. Od samog početka znalo se da su momci iz lukšićke ekipe Twister favoriti u odnosu na svog protivnika, koji po svojim godinama zadovoljavaju sve kriterije za igranje u veteranskoj ligi. Twisterova „famozna četvorka“, trostruki osvajači Đole dok su igrali za Konobu Intrada, cijelo vrijeme kontrolirali su događanja na terenu ne dozvolivši protivnicima da u niti jednom trenutku ugroze njihovo vodstvo koje se svako malo povećavalo. Strijelci za CB Twister bili su Pavičić 2, Duvnjak, Babić i Legčević dok je počasni pogodak za Momke s termina u zadnjim trenucima utakmice postigao Hrvoje Maleš.

Rezultati polufinala:
CB Stara kuća - DVD Kaštela 4:1 (1:0)
CB Twister - Momci s termina 5:1 (2:0)

Tako smo dobili finaliste 25. Đole, dvije ekipe koje se jako dobro poznaju, koje su, što se tiče malih branki osvojili gotovo sve što se moglo osvojiti u ovim krajevima pa i šire. Velika većina pratitelja malog baluna puno veće šanse da osvoje 25. Đolu daje lukšićkoj ekipi CB Twister s čime se sigurno ne bi složili simpatizeri Stare kuće, koji smatraju da voditelji Radman i njegova ekipa imaju lijek kako zaustaviti ekipu iz Lukšića.

Raspored finalnog dana turnira – četvrtak, 28. lipnja
19:30 treće mjesto dječjeg turnira 2007 - 2008. FC Bonito Kaštela - Borci
20:10 treće mjesto odrasli DVD Kaštela - Momci s termina
21:05 revijalna utakmica: ŽNK Marjan
21:45 finale dječjeg turnira 2007 - 2008. TNT Trogir - Budućnost
22:30 finale odrasli: CB Stara kuća - CB Twister


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij