hren
 

OSTALO JOŠ NEKOLIKO DANA
Bliži se kraj prijava za 43. tradicionalni turnir na male branke u Kaštel Lukšiću, pa organizatori iz OK Kaštel Lukšić, pozivaju sve koji se još „nećkaju“ da ugrabe svoje mjesto pred početak izvlačenja.

Turnir kojeg popularno nazivaju prvenstvom svita na male branke, i ove godine mogao bi premašiti brojku od čak sto ekipa. Lukšićani su ponovo aktivni u organiziranju svog najjačeg turnira koji odzvanja diljem Dalmacije. Kako kažu organizatori, već sada je prijavljeno gotovo 90 ekipa, a rok za prijavu je do kraja ovoga tjedna.

Dodatni mamac za sve natjecatelje jest povećan nagradni fond koji je proširen na čak osam najboljih ekipa. Svaka ekipa koja uđe u četvrtfinale dobit će 400 kuna, a naravno što je plasman veći tako će i nagrada porasti pa će tako „prvak svita na male branke“ u svoj džep staviti čak 12 tisuća kuna.

Prijave se primaju pozivom na broj 091/913 8159, na facebook stranici „Tradicionalni turnir na male branke Kaštel Lukšić“ ili u caffe baru Twister do 1. Srpnja u 20 sati kada će se u CB Twisteru održati izvlačenje parova.
Organizatori također napominju da su u tijeku prijave za 2. Dječji turnir za dječake mlađe od 13 godina (2005. godište), dok se veteranski turnir organizira po principu pozivnica na turnir.
Osim sportskog događanja, organizatori i ove godine nude bogatu ugostiteljsku ponudu, besplatne lutrije i nagrade, stoga – krenite po titulu najboljih na male branke!


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij