hren
 

VELIKI JUDO TURNIR U SPLITU
Sportska dvorana Gripe u Splitu, proteklog je vikenda ugostila judašice i judaše na judo turniru pod nazivom Kup Jadrana, a među više od 500 natjecatelja nastupili su i judaši JK Kaštela i JK Dalmacijacement te ukupno osvojili devet brončanih medalja i jedan plasman na sedmo mjesto.

Na splitskom tatamiju nastupili su judaši u kategorijama od djece do 10 godina do seniora, a ogledali su se natjecatelji iz Hrvatske, Crne Gore, BIH, Srbije, Izraela, Poljske , Ukrajine, Slovačke i Slovenije.

Najviše medalja otišlo je judašima JK Akademik iz Nikšića, a u ovoj jakoj konkurenciji, prema broju medalja, JK Kaštela zauzeo je 42., a JK Dalmacijacement 43. mjesto u konkurenciji 56 klubova.

Za JK Kaštela brončane medalje osvojili su Ante Vladimir Batinić u konkurenciji seniora poviše 100 kg,  Petar Grabić u konkurenciji U18 do 73 kg te u konkurenciji seniora do 73 kg, Ivan Rozga u konkurenciji U18 do 90 kg i Marin Vujić u konkurenciji seniora do 81 kg.  Ivan Rozga osvojio je sedmo mjesto među seniorima u kategoriji do 90 kg.

IZ JK Dalmacijacement brončane medalje osvojili su Ivan Škaro među seniorima do 60 kg, seniorka Dora Šunjerga u kategoriji do 57 kg i u kategoriji U12 do 46 kg Roko Ćorluka i Anton Jerkunica.


KOMENTARI: