hren
 

PRAZNIČNA VEČER NA IGRALIŠTU U NOVOM
Nakon odgađanja subotnjeg programa, zbog lošeg vremena, kada su se trebale igrati polufinalne utakmice turnira na male branke „Ivica Džolić – Đola“ te dogovora s članovima sve četiri ekipe, organizatori turnira odlučili su da se polufinale turnira odigra ovog ponedjeljka, 25. Lipnja, a uz te dvije utakmice, odigrat će se i utakmice turnira za djecu, rođene 2005. i 2006. godine, i to finale te utakmica za treće mjesto.

- Nakon dugo vremena u polufinalu imamo četiri domaće ekipe koje nam garantiraju zanimljivu večer, punu dobrog baluna. U prvoj polufinalnoj utakmici sastaju se lanjski pobjednici CB Stara kuća i iznenađenje dosadašnjeg dijela turnira DVD Kaštela. Sastavi jedne i druge ekipe garantiraju nam zanimljivu i neizvjesnu utakmicu.

U drugoj polufinalnoj utakmici igraju Momci s termina, još jedno iznenađenje dosadašnjeg dijela turnira i vječiti pretendent na osvajanje Đole iz Lukšića, ekipa CB Twister koja je ove godine još više istaknula svoju ulogu favorita dovođenjem provjerene četvorke iz Konobe Intrada.  Za njihovog protivnika ekipu Momci s termina stvarno vrijedi taj naziv jer oni već godinama imaju svoj termin na terenima s umjetnom travom. To je provjerena i iskusna ekipa s puno utakmica u nogama za koju ne sumnjamo da će pružiti žilav otpor favoriziranoj ekipi CB Twister.

 Između dviju polufinalnih utakmica za odrasle smjestila se finalna utakmica Dječjeg turnira za rođene 2005.-2006. godine u kojoj se sastaju Torcida Kaštela i TNT Trogir. Ekipa Torcida Kaštela, lanjski osvajači Lige pionira za koju uglavnom nastupaju igrači GOŠK-a, ulaze u finalnu utakmicu kao blagi favoriti. Njihovi protivnici iz Trogira nastojat će im pomrsiti konce – najavili su organizatori.


KOMENTARI: