hren
 

REGATA  U KAŠTEL KAMBELOVCU
Kao i svake godine i ovog lipnja veslački klub Marina Kaštela organizira  5. veslačku regatu Kupa Dalmacije, pod nazivom „Memorijal Ivan Jerčić“, koja će se održati ovog petka, 22. lipnja, u vremenu od 9 do 13 sati.

Regata će se održati na regatnom polju od Kaštel Lukšića, gdje je start, s ciljem kod veslačkog kluba u Kaštel Kambelovcu. Na regati će sudjelovati 11 klubova s preko 200 veslačica i veslača iz cijele Dalmacije.

Regata nosi ime Ivana Jerčića, jednog od najuspješnijih veslača kaštelanskog kluba, koji je tragično stradao 2007. godine. Dva puta je bio prvak Hrvatske i jednom je bio član posade koja je proglašena ekipom godine grada Kaštela. Nakon završetka veslačke karijere aktivno je pomagao mlađim veslačima, odlazio na regate i pomagao u organizaciji rada kluba.

- Ovim putem pozivamo sve ljubitelje veslanja da dođu na Polantanu i podrže naše mlade veslačice i veslače, koji cijelu godinu marljivo treniraju i srcem su se dali u ovaj sport. Navijajte za njih s obale i osjetite doživljaj veslačke regate u svome mistu – poručili su organizatori.


KOMENTARI: