hren
 

CB TWISTER RUŠI SVE PRED SOBOM
Nakon nekoliko dana neigranja, turnir „ Ivica Džolić – Đola“ nastavio se utakmicama osmine finala. Utakmica dana, možemo kazati finale prije samog finala, bila je susret lanjskih finalista, momaka iz ekipe Cageball Ražine te lukšićke ekipe CB Twister, za koju ove godine igraju bivši igrači Konobe Intrada, Duvnjak, Legčević, Babić i Kovačević, iza kojih su tri osvojena turnira, a podržani od strane Pavičića i Romića te igrača i voditelja Antona Grgantova.

Kako to obično biva kada igra CB Twister, utakmica je od samog početka protekla u dominaciji lukšićke ekipe, od prvog pogotka Matije Babića pa do samog kraja, bilo je samo pitanje s kolikom razlikom će otpuhati momke iz Ražina. Nakon vodstva od 7:1 sredinom nastavka malo su prikočili, zadovoljili su se s novom pobjedom te pružili gostima iz Ražina da ublaže poraz. Sa po tri pogotka kod Twistera istakli su se Babić i Legčević dok je jedan pogodak postigao Kovačević.

Inače, ovaj turnirski dan otvorili su mladi momci iz ekipe Gobert Tips, Šarić, Jurić, Ivančić i ostali, koji su pružili ozbiljan otpor domaćim vatrogascima iz DVD Kaštela, čak su većim dijelom prvog poluvremena i vodili. Međutim, iskusnija ekipa DVD Kaštela uspjela je boljom igrom u nastavku preokrenuti rezultat u svoju korist te ostvariti plasman u četvrtfinale turnira što je najbolji plasman domaćih vatrogasaca na „Đoli“.

Garaža Pujanke i trogirska ekipa Đano Trade su prema očekivanju odigrali dosta tvrdu, obranašku utakmicu s malo izglednih prilika za pogodak. U utakmici s malo pogodaka, koja je prema svemu viđenom, vodila prema penalima, ipak je pogotkom Ivana Čokare riješena u regularnom dijelu pobjedom trogirske ekipe Đano Trade..

U posljednjoj utakmici dana, CB Kućerin iz Gomilice pobijedio je, tek nakon boljeg izvođenja penala, domaće momke iz ekipe Bava-Iskon. Iako su početkom nastavka Gomiličani vodili s 3:1 uspjeli su do kraja utakmice od gotovo sigurnog, dovesti u pitanje svoj daljnji prolazak. Tomo Plejić im je na lukav način uspio utrpati dva pogotka i dovući svoju ekipu do izvođenja penala. Međutim, to je bilo sve od njih, u izvođenju penala bili su manje precizni od svojih suparnika iz Gomilice.

Druga večer osmine finala, u utorak, donosi ogled Bare i plaćenika i ekipe Vole gradele u 20 sati. U 20.55 sati na rasporedu je utakmica između Momci s termina i Coctail CB Faraon, a u 21.45 sati na teren će ekipe Mali Japan Ražine i CB Stara kuća. Posljednja utakmica osmine finala je između Brkova i Restorana Buža, a na rasporedu je u 22.40 sati.

Foto: MNU Kaštela


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij