hren
 

ZA ROĐENE 2006. GODINE I KASNIJE
Na otvorenom igralištu kaštelanske gimnazije u Kaštel Novom i ovog će se ljeta, u organizaciji Udruge za mali nogomet grada Kaštela, igrati ljetna Liga pionira na male branke, koja će, prema planovima, trajati dva mjeseca.

Natjecanje u Ligi pionira, koja se održava već 14 godina, zbog ranijeg početka Memorijalnog turnira „Ivica Džolić - Đola“, započet će u ponedjeljak, 2. srpnja, a završila bi 2. rujna, nekoliko dana prije početka školske godine.

Pravo nastupa u Ligi pionira imaju svi dječaci, ali kako su organizatori naveli i poneka djevojčica, iz cijelih Kaštela, pa i šire, koji su rođeni 2006. godine i mlađi, a svaka od prijavljenih ekipa ima pravo registrirati najviše 12 igrača. Sudjelovanje u natjecanje za sve je ekipe besplatno.

Tri najbolje ekipe, kao i najboljeg igrača i strijelca te fair play ekipu, uz pehare i medalje, na kraju natjecanja očekuju vrijedne nagrade.

Prijave se mogu izvršiti pozivom na mobitel 091-907-9810, a na tom broju mogu se dobiti i sve dodatne informacije vezane za ovo natjecanje


KOMENTARI: