hren
 

KAŠTELANI U KALINJINGRADU
Brojni mediji uoči i nakon utakmice s Nigerijom, pisali su o tome kako su Kalinjingrad naprosto okupirali hrvatski navijači koji su došli bodriti svoju reprezentaciju pa je središte tog grada u potpunosti bilo u znaku crveno-bijelih „kockica“.

Naravno, među navijačima bila je i poneka grupa koja je u Kalinjingrad stigla ravno iz Kaštela. Prve slike kaštelanskih navijača iz Rusije, stigle su na adresu redakcije Portala u nedjelju, poslao ih je Ante Đikić, a govore o dobrom raspoloženju, lijepom vremenu, novim prijateljstvima i zanimljivostima grada u kojem se nalaze.
Kako su nadanja hrvatskih navijača usmjerena sve do finala Svjetskog prvenstva i navijanja u Moskvi, i mi se nadamo da će još biti cijeli niz prilika za objavu navijačkih fotografija na našim stranicama.

Ovom prilikom pozivamo čitatelje da nam, putem Facebook stranice Portala grada Kaštela ili e maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,  šalju svoje fotografije, kako one iz Kalinjingrada, tako i zanimljive navijačke fotografije bodrenja reprezentacije iz Kaštela te tako zajedno damo doprinos dobrim željama za uspjeh reprezentacije.

I naravno, svi za Hrvatsku!


KOMENTARI: