hren
 

ČETIRI DANA U KAŠTELIMA
Tijekom četiri dana na sportskom terenu na Resniku sve je bilo u znaku kriketa i 3. Mediteranske kriket lige - Mediterranan Cricket League 2018, a ove godine, među ekipama i igračima iz  Indije, Australije, Velike Britanije, Estonije, Tajlanda i Hrvatske, najbolja je bila australska ekipa Boomerangs

Ekipa u kojoj ima i znatan broj igrača hrvatskog porijekla vladala je prošlih dana terenom, a u samom finalu pobijedila je ekipu Kensingtona.
Osim Boomerangsa i Kensingtona, na turniru su nastupile i momčadi Croatia A, CBB International cricket club, i Saaremaa Kriketi Klubi te Salford Hawks.

Iz momčadi Boomerangs dolazi i najbolji igrač turnira, Chris Turkich, koji je ponio i titulu najboljeg udarača te najboljeg igrača hrvatskoh porijekla, dok je titula najboljeg kuglaša pripala Jeffu Grzinicu, također iz pobjedničke momčadi.
Njih dvojica, po ocjeni stručnjaka izabrani su i u All star momčad turnira, a osim njih najbolju momčad čine još i njihov suigrač Rylan Cannell, Stuart Kuka, Abishek Sonu i Shiva Arun iz Sareemaae, Ayyza Ahmed iz momčadi Croatia A, Kretena Pappachan iz Salford Hawksa te Viraj Savant, Rohit Sashadri i Ankush Bhan iz Kensingtona.

MCL  i ove su godine uspješno organizirali Hrvatski kriket savez i domaći kriket klub Sir Oliver.

Foto: Luka Ištuk (PGK)


KOMENTARI: