hren
 

ZAOKRET U POLJUDU
Ajmo, naša dico... U Hajduku pripremaju, pozivaju neke nove mlade face na potpise ugovora, daju im, obećavaju veće povjerenje.

Na primjer, kroz B momčad u pripremi je bekovski par Relota – Bradarić, koliko će zaživjeti kroz pripreme prve momčadi, pa dalje, tek ćemo vidjeti. Nije ni da su im vrata odmah širom otvorena, ali poziv na potpis, na produžetak ugovora daje za nadu kako će se zaustaviti praksa odljeva vlastitog kadra. Da se neće ponoviti Ante Vrljičak (lijevi branič) koji je otišao lani, a da nikoga u Poljudu zbog toga nije zaboljela glava.

Otišao je Vrljičak kod Željka Kopića koji ga je rado primio da igra za Slaven Belupo, a Kopić ubrzo ode obratnim smjerom, natrag u Poljud?! Vrljičak ostade u Koprivnici. Takvi su nogometni putevi.
Na desnom beku, dakle, prostor za Hrvoja Relotu. Već je on proveo svoj put od Vala, preko Splita do Hajduka, čak je i raniji trener Damir Burić posezao za njim, u zadnjem kolu prije dvije godine protiv Zagreba u nastupu prve momčadi.

Desni vezni, pa se prekomandirao na desnog beka, u B momčadi je odigrao dobro, ima 22 godine (19. siječnja 1996.) ali pred njim se tek sad otvaraju vrata, a poziv na produžetak ugovora zapravo je činjenica da ga cijene.

Iz Kaštela je, točnije iz Kaštel Novoga, sa 16 godina već je igrao u Vala među seniorima. Pa za Split, kad su ono sa Goranom Sablićem (eno ga za kormilom Sheriffa u Moldaviji) juniori "crvenih" postali hrvatski prvaci.

Nije bio vezan ugovorom u Splita, odmah je prešao u Hajduk, kako bi rekla pjesma u "ljubav svog života". Na scenu neka izađu oni koji igraju – srcem...

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI: