hren
 

PRVENSTVO DRŽAVE SA SREBROM I BRONCOM
Članovi BK Leonid iz Kaštela, Ana Baričević i Tomislav Renić, vratili su se iz Slunja s prvenstva Hrvatske u full contactu s dvije medalje, Baričević srebrnom, a Renić s osvojenom brončanom medaljom.

U Slunju je održan ovogodišnji, posljednji četvrti ciklus državnih kickboxing prvenstava u tatami disciplinama i to light contact za seniore, kick light za starije kadete, te full contact za juniore i seniore.

Baričević je do srebra došla u full contactu u konkurenciji seniorki do 56 kg, a Renić u kick lightu za starije kadete do 57 kg.

Na ovom prvenstvu je sudjelovalo 209 natjecatelja iz 51 kluba, a kaštelanski borci ni ovog puta nisu nastupili pod imenom svog kluba, već kao dio ekipe splitskog Pit bulla. Razlog leži u tome što kaštelanski klub zbog financijske situacije nije u mogućnosti platit prijave Savezu, kao ni putovanja na natjecanja pa im u pomoć priskoči splitski prijateljski klub, koji mladim Kaštelanima omogući sudjelovanje i skupljanje iskustava na velikim natjecanjima.

- Iako je situacija takva kakva jest, mladi predano rade i bilježe dobre rezultate te osvajaju medalje. Sada nam slijedi ljetna pauza, a nadamo se da će se, s novim treninzima na jesen, naći i netko od kaštelanskih gospodarstvenika tko će pokazati zanimanje za pomoć klubu, kako bi dobre rezultate naše djevojke i momci ostvarivali u bojama svog kluba. Mladih koji su zainteresirani za ovaj sport, truda i želje nam ne nedostaje no sve drugo nam nedostaje i iskreno se nadamo da će se po tom pitanju nešto promijeniti – kazao je trener BK Leonid, Stipan Majić, čestitavši Ani i Tomislavu na vrijednim odličjima.

Foto: BK Leonid


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul