hren
 

Utakmicama pretkola sinoć je započeo jubilarni 25. turnir na male branke 'Ivica Džolić - Đola' koji se, kao što je poznato igra na otvorenom igralištu Gimnazije 'Braća Radić' u Kaštel Novom (bivša OŠ 'Bijaći'). Turnir se igra u spomen na sve poginule branitelje grada Kaštela i općina Kaštelanske zagore. Na turniru je ove godine prijavljena je 41 ekipa

Turnir su otvorili momci iz ekipe Bava-Iskon i Zračna Luka koja već ima status starosjedioca na turniru. Iako je Zračna Luka igrala dosta dobro, stvorivši dosta izglednih prilika za pogodak, njihovi protivnici su, ponajviše zahvaljujući raspoloženom Anti Družijaniću strijelcu 4 pogotka kažnjavali svaku grešku igrača Zračne Luke. Strijelac još jednog pogotka za ekipu Bava-Iskon bio je Luka Zelembaba dok su strijelci za Zračnu Luku bili Josip Buzov i Karlo Berić.

U drugoj utakmici sastale su se ekipa Srinjine i Mali Japan iz Ražina. Obje ekipe ušle su dosta rezervirano u susret strahujući da ne bi slućajno primili pogodak. Tvrda i neizvjesna utakmica, bez pogodaka, s nekoliko dobrih obrana obaju vratara potrajala je do nekoliko minuta prije kraja susreta kada Karlo Bikić uspijeva postići vodeći pogodak za ekipu iz Ražina. Međutim, tu prednost nisu uspjeli sačuvati do samog kraja, upornost momaka iz Srinjina se isplatila, niti minutu do kraja Šime Juričić uspijeva postići izjednačujući pogodak za Srinjine.

Na njihovu žalost, u raspucavanju penala bili su manje precizniji od igrača ekipe Mali Japan Ražine koji se su tako plasirali u 1. kolo. Nažalost, treća utakmica sinoć se nije odigrala, ekipa Warehouse plasirala se u 1. kolo bez borbe pošto njihov protivnik ekipa Spinut nije došla na utakmicu. .

Srijeda, 06.06.2018..............................pretkolo
Bava-Iskon -- Zračna Luka Split-Kaštela ...........5:2 .(2:0)
Srinjine -- Mali Japan Ražine .................. (1:1). 7:8 .penali
Warehouse -- Spinut .........................................3:0. b.b.

Danas su na rasporedu nove tri utakmice pretkola:
Četvrtak, 07.06.2018............................pretkolo
20:00...Momci s termina -- Alas Seget
21:00...MNK Kalac Gustirna Intranet -- Lukaku 94
22:00...Garaža Pujanke -- Fast Food Big Mama Trogir

Nedjelja, 10.06.2018.................................pretkolo
20:00...Gobert Tips -- Shanghai Sipg 
21:00...Lenijeve trupe -- Rizla
22:00...Đano Trade -- Sirić Color

Foto: MNU grada Kaštela


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij