hren
 

EUROPSKI KUP ZA JUNIORE
Na natjecanju Europskog juniorskog kupa u austrijskom Leibnitzu, među 580 natjecatelja iz 39 država, nastupilo je i petero mladih Kaštelana iz oba kaštelanska kluba, no ovog puta, osim sakupljanja iskustava na velikim međunarodnim natjecanjima, nisu zabilježili poseban rezultat.

Trener Boško Rozga iz JK Kaštela na put je poveo dvoje svojih judaša, Marina Vujića i Miju Mihovilović, koji su nastupali u kategorijima do 81 kg za muškarce, odnosno do 70 kg za žene.
Mia je započela natjecanje borbom s Turkinjom Semanur Erdogan koja je sebi osigurala peto mjesto na kraju ovog natjecanja. U teškoj borbi Mia je dala sve od sebe, no protivnica ju je uspjela svladati ipponom. Ni u narednoj borbi nije imala sreće protiv Nizozemke Jessice Gorissen u kojoj je također bio presudan ippon. Tim porazom za Miu je natjecanje bilo završeno.
Marin Vujić imao je tek jednu borbu, protiv slovenskog judaša Alena Vučine, a presudan je bio ippon, koji je Vujića isključio iz daljnjeg natjecanja.

IZ JK Dalmacijacement na ovom su natjecanju, pod vodstvom trenera Josipa Barića,  nastupili Lovre Barišić u kategoriji do 73 kg, Katarina Krišto u kategoriji do 63 kg te Ana Ljubić u kategoriji poviše 78 kg.
Lovre Barišić u jedinoj borbi na natjecanju izgubio je protiv Kazahstanca Syryma Mukhataya, a od katarine krišto bolja je bila Talijanka Flavia Favorini.
Ana Ljubić u prvoj borbi se ogledala protiv petoplasirane Merel Barkman iz Nizozemske, koja je ovom prilikom odnijela pobjedu, a u popravnoj borbi, od Kaštelanke je bolja bila Austrijanka Maria Hoellwart, sedma na kraju natjecanja.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij