hren
 

Ekipa Vinišća prvak je malonogometne lige grada Kaštela za ovu natjecateljsku sezonu, lige koja se u našem gradu igra već 20. godina bez prekida. Predvođena njenim voditeljem Mariom Kostovićem ekipa Vinišća je sa 6:2 uvjerljivo i sasvim zasluženo pobijedila svoje protivnike u 'majstorici' za prvaka  Školjke 'Katić' prvake prethodne dvije sezone.

Novi prvaci u 'majstoricu' su ušli s puno više želje za pobjedom, želje koju je na svoje igrače prenio voditelj Kostović koji je idejni tvorac ove ekipe, sastavljene od iskusnih, provjerenih igrača te mladosti, koja se u malonogometnoj ligi grada Kaštela natječe zadnjih pet sezona.

Bolja i kvalitetnija igra te veća želja igrača Vinišća za prvom titulom prvaka urodila je plodom, već nakon 10. minute oni su zahvaljujući pogocima Matulića i Lukina vodili s 2:0. Nastojanju Školjkaša da postignu neki pogodak ispriječio se nesavladivi Nediljko Lešina, vratar Vinišća. Sličnu sliku vidjeli smo i početkom drugog dijela, Družijanić povećava vodstvo Vinišća na 3:0 a samo minutu kasnije Katalinić iz jedne gužve ispred vratia Vinišća poentira te smanjuje na 3:1. Primljeni pogodak nije unio nervozu u redove Vinišća koje je iskorištavalo svaku pogrešku igrača Školjki 'Katić' rezultat čega je i njihovo vodstvo iz 36. minute od 6:1 za koje su ponajviše zaslužni strijelci Cikojević, Grgić i Perić. Najviše što su Školjkaši do kraja utakmice uspjeli napraviti je pogodak Rožića za konačnih 6:2.

Tako se spustio zastor na još jednu, 20. sezonu malonogometne lige grada Kaštela. Pehare i medalje dvjema najboljim ekipama podijelio je Vinko Milić predsjednik Udruge za mali nogomet grada Kaštela.

Za podsjećanje, protekle nedjelje dodijeljene su i nagrade za 3. mjesto u ligi koje je pripalo Marini Kaštela, titulu najboljeg strijelca podijelili su Mladen Burilović i Matija Babić sa po 38 postignutih pogodaka. Trofej za fair-play pripao je ekipi Kaštel Štafilić-CB 'Virus'.

galerija)

Foto: MNL grada Kaštela


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij