hren
 

MEĐU 16 NAJBOLJIH EKIPA
Mlađi kadeti  RK Ribola Kaštela treću godinu zaredom ostvarili su  plasman na završnicu državnog prvenstva, na kojoj će se ove godinu u Poreču, od 17. do 20. svibnja boriti 16 najboljih kubova u državi.

Na razini cijele Hrvatske za plasman u završnicu borilo se 70 klubova, a mladi kaštelanski rukometaši osigurali su sudjelovanje  trećim mjestom u regionalnoj fazi natjecanja, nakon 30 odigranih utakmica protiv 15 protivnika.

Završnica prvenstva započinje u četvrtak 17. svibnja,  a  rukometaši su u teškoj grupi sa RK PPD Zagreb, koji je viceprvak države, RK Zamet, pobjednikom regije Zapad i RK Đakovo, drugim iz regije Istok.
Prvu utakmicu igraju u četvrtak u Areni "Žatika" protiv RK Zamet s početkom u 19 sati.

Plasman na završnicu izborili su za svoj klub, Ante Taraš, Marko Milković, Karlo Čajić, Karlo Ban, Petar Dragun, Dominik Randić, Mihovil Kojundžić, Sergio Radić, Ivan Jurić, Ivan Bilokapić, Josip Malnar, Josip Čićmir, Lovre Poljak, Šime Ivčević, Duje Čerina, Marko Nikolić, Toni Lončar, Ivan Teklić, Josip Džakula, Ante Jerković, Antonio Vidošević i Nikola Andabak, uz stručno vodstvo trenera Tina Pavića i pomoćnog trenera Pere Markova.


KOMENTARI: