hren
 

DOMA JE NAJBOLJE
Međunarodni memorijalni turnir „Mario Zebić“ ovog je vikenda, u organizaciji JK Dalmacijacement, u Kaštela doveo 475 mladih judaša i judašica iz 37 klubova iz Hrvatske, BIH, Crne Gore, Albanije, Italije, Danske,  Nizozemske i drugih država, a na kaštelanskom tatamiju najuspješniji su bili upravo kaštelanski judaši, domaćini iz JK Dalmacijacement te natjecatelji JK Kaštela.

Cementaši su tako uspješnoj organizaciji dodali i titulu najuspješnijeg kluba, osvojivši 44 medalje u različitim kategorijama u konkurenciji djece do 10, 12 i 14 godina, u konkurenciji mlađih kadeta do 16 godina te kadeta do 18 godina, a u korak su ih pratili njihovi susjedi iz JK Kaštela, osvojivši 39 medalja.

U konkurenciji U18 zlatne medalje osvojili su Šime Bonacin iz JK Dalmacijacement te Nikola Zorotović, Roberto Raca i Maja Franić iz JK Kaštela.
Srebrne medalje pripale su Cementašima Petru Radačiću i Josipi Kovač, kao i Luki Milinu i Jeleni Brešković iz JK Kaštela. Brončana odličja izborili su Nediljko Orošnjak, Igor Krivić i Bruno Zebić iz DC-a te Ivan Škomrlj, Luka Zorotović, Mate Rajčić, Carllo Skelin, Nika Perišić i Martina Raca iz kluba iz Rudina.

U konkurenciji mlađih kadeta judaši JK Dalmacijacement Nediljko Orošnjak, Šime Bonacin i Josipa Kovač osvojili su zlatne, Stipe Iličić i Luka Teklić srebrne, a Jakov Miljak, Antonio Škaro, Josip Taraš, Vanessa Zečević, Luna Boljat Vrbatović i Antonija Kovač brončane medalje.
U Istoj konkurenciji judašice i judaši JK Kaštela Luka Botić, Roko Škomrlj i Luka Milin osvojili su zlatna, Ivan Škomrlj, Mate Rajčić i Petra Barić srebrna te Fabian Matijaca, Hrvatin Franić, Iva Radić, Martina Raca i Jelena Brešković brončana odličja.

Konkurencija U14 također je Kaštelanima donijela cijeli niz medalja, a zlatnom medaljom okitili su se Roko Listeš i Stipe Ilčić među Cementašima, dok su  se njihove klupske kolege Luka Milić, Tina Ljubić, Luna Boljat Vrbatović i Antonija Kovač  plasirali na druga mjesta u svojim kategorijma, a Marta Antonov i Antonio Škaro osvojili su bronce.
Roko Vujič i Laura Lagator iz JK Kaštela osvojili su srebra, a Matea Šustić, Iva Radić i Tea Mišković natjecanje su završile kao brončane natjecateljice.

Dvije zlatne medalje za JK Kaštela osvojili su Roko Rozga i Tonka Hrga u konkurenciji U12, Martina Tucaj, Leonarda Butir i Marko Vujić osvojili su srebra, a Tomi Batinoviću i Josipu Biliškovu pripale su brončane medalje.
U toj konkurenciji  Marta Antonov iz JK Dalmacijacement bila je zlatna, njen kolega Gabrijel Vladović srebrni, a Luka Milić, Roko Ćorluka, Petar Jerčić, Vittorio Mihaljević i Lorena Pavelin brončani u svojim težinskim kategorijama.

U najmlađoj konkurenciji, do 10 godina, zlatna odličja pripala su Krešimiru Jerčiću, Anđeli Rinčić i Lei Delić iz JK Dalmacijacement te Nini Arambašić iz JK Kaštela. Srebrne medalje osvojili su Marija Škopljanac i Antea Vidić iz JK Kaštela, kao i Ivan Antonio Topić, Luka Prolić, Melani Radić i Marieta Grga iz JK Dalmacijacement. Brončanim odličjima u najmlađoj konkurenciji mogu se pohvaliti Matej Orlić, Matej Milun, Patrik Blažević, Nikola Peričić i Gabrijel Tubić Franjić među Cementašima te Lucija Đirlić i Nika Mujan iz JK Kaštela.


KOMENTARI: